8 begagnade Chrysler Pacifica blev prisjämförda

8 begagnade Chrysler Pacifica blev prisjämförda

Från Bilweb, hedinbil.se, Blocket och 124 fler

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

autouncle-certified

Priskontrollerat av AutoUncle

Superpris

Bra pris

Marknadspris

Lite dyr

Dyr

Få besked om prissänkningar

Detaljerad information om Chrysler Pacifica

Funderar du på att köpa en begagnad multifunktionsbil? Chrysler Pacifica har vunnit flera priser för sin design och utmärkta körkomfort. från olika återförsäljarwebbplatser och online marknadsplatser. När det gäller att bestämma priset på en begagnad bil finns det fyra huvudfaktorer: år, körsträcka, tillstånd och utrustningsvariant. Medan den dyraste modellen kan kosta runt 399 900 SEK, den billigaste modellen kan kosta så lite som 99 999 SEK.

Chrysler Pacifica kommer bara i SUV kroppstypen

Sport Utility Vehicles, eller stadsjeepar, är några av de mest populära bilarna på marknaden idag, tack vare deras mångsidiga stil och förhöjda körhöjd.

Å andra sidan, om du tenderar att samla många mil varje vecka, vi rekommenderar Diesel. Observera att i vissa länder har högemissionsdieselmotorer förbjudits att komma in i vissa städer.

Den bästsäljande färgen är Svart

Den senaste modellen av Chrysler Pacifica kommer i totalt 5 olika nyanser: svart, röd, blå, grå och vit.

Den bästsäljande färgen är svart, och det finns 2 bilar i den färgen tillgängliga på AutoUncle just nu.

Även om svart är den bästsäljande färgen, har den vissa nackdelar. Det är till exempel lättare att upptäcka repor och bucklor än på ljusare färger. Dessutom tenderar svarta bilar att bli ganska varma under sommaren.

Den näst mest populära färgen är röd with 2 bilar tillgängliga på AutoUncle, och den tredje mest populära är blå med 1 bilar tillgängliga på AutoUncle.

Ett populärt alternativ till VW Caddy är Chrysler Pacifica

Det finns många möjliga konkurrenter till den amerikanska bilen.

Den bästsäljande är fortfarande VW Caddy. Den har ett genomsnittligt försäljningspris på 205 000 SEK, och du kan just nu hitta 597 av dessa bilar till salu i Sverige.Den 2:a mest populära bilen är VW Transporter med 568 bilar till salu, och slutligen Ford Transit är den 3:e mest populära. Det finns för närvarande 437 av dessa bilar till salu i Sverige.