2 begagnade Chevrolet Impala cabriolet blev prisjämförda

2 begagnade Chevrolet Impala cabriolet blev prisjämförda

Från Bytbil, riddermarkbil.se, Blocket och 124 fler

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

autouncle-certified

Priskontrollerat av AutoUncle

Superpris

Bra pris

Marknadspris

Lite dyr

Dyr

Få besked om prissänkningar

Letar efter en begagnadChevrolet Impala cabriolet till ett oslagbart pris?

Funderar du på att köpa en begagnad medelstor till stor familjebil? Chevrolet Impala cabriolet har vunnit flera priser för sin design och utmärkta körkomfort. från olika återförsäljarwebbplatser och online marknadsplatser. När det gäller att bestämma priset på en begagnad bil finns det fyra huvudfaktorer: år, körsträcka, tillstånd och utrustningsvariant. Medan den dyraste modellen kan kosta runt 795 000 SEK, den billigaste modellen kan kosta så lite som 329 000 SEK.

Konsumenter föredrar Chevrolet Impala cabriolet i Röd

Konsumenter föredrar Chevrolet Impala cabriolet i röd, och det finns för närvarande 1 bilar i den färgen tillgängliga på AutoUncle.

Rött är en vacker färg och en mörkare färg kräver mindre tvätt och rengöring då det kan vara svårt att upptäcka smuts och lera på röda bilar.

Chevrolet Impala cabriolet kommer i totalt 2 olika nyanser: röd och gul.

Chevrolet Impala cabriolet finns uteslutande i Cab kroppstyp

Cabrio och cabriolet är ett utmärkt sätt att lägga till ytterligare en dimension till körupplevelsen. Idag kan de flesta cabrio körs året runt då majoriteten av modellerna har riktigt bra huvar och väderutrustning. Tänk på att cabriolet vanligtvis är tyngre än vanliga bilar. På grund av bristen på tak appliceras förtjockningsmedel under bilen för att stärka chassit.

Volvo V60 är ett populärt alternativ till Chevrolet Impala cabriolet

Chevrolet Impala cabriolet har flera konkurrenter i samma segment.

Den bästsäljande medelstora till stor familjebil är fortfarande Volvo V60. Det finns 2 851 av dessa bilar till salu i Sverige just nu, och det genomsnittliga försäljningspriset är 358 000 SEK.Nästa på listan är VW Passat med 1 991 bilar till salu, och Audi A4är den 3:e mest populära bilen med 1 103 bilar till salu.