2 begagnade Nissan Almera Tino blev prisjämförda

2 begagnade Nissan Almera Tino blev prisjämförda

Från Bytbil, kvd.se, wayke.se och 124 fler

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

autouncle-certified

Priskontrollerat av AutoUncle

Superpris

Bra pris

Marknadspris

Lite dyr

Dyr

Få besked om prissänkningar

Nissan Almera Tino översikt och historia

Funderar du på att köpa en begagnad multifunktionsbil? Nissan Almera Tino har vunnit flera priser för sin design och utmärkta körkomfort. från olika återförsäljarwebbplatser och online marknadsplatser. När det gäller att bestämma priset på en begagnad bil finns det fyra huvudfaktorer: år, körsträcka, tillstånd och utrustningsvariant. Medan den dyraste modellen kan kosta runt 24 900 SEK, den billigaste modellen kan kosta så lite som 9 999 SEK.

Nissan Almera Tino är mer miljövänlig än liknande bilar

Nissan Almera Tino bensin har en förbrukning på 52 liter per 100/kmI jämförelse med en standard multifunktionsbil som har en förbrukning på 7.4 liter per 100/km.

Nissan Almera Tino finns endast tillgänglig som MPV

Multi-Purpose Vehicle, eller MPV, liknar moderna bussar, vilket gör dem populära bland stora familjer. Detta är den största kroppstypen på marknaden, och den passar bra för alla som behöver ett stort antal sittplatser och utrymme för sitt bagage.

Folk föredrar Nissan Almera Tino i Silver

Den senaste generationen av Nissan Almera Tino kommer i 4 olika färger: silver, blå, grå och röd.

Konsumenter föredrar Nissan Almera Tino i silver, och det finns för närvarande 3 bilar i den färgen tillgängliga på AutoUncle.

Silver är ett utmärkt val eftersom det döljer smuts och lera bra, vilket gör att det inte kräver så mycket tvätt och rengöring.

Den näst mest populära färgen är blå med 1 tillgängliga bilar, och den tredje är grå med 1 bilar tillgängliga.

VW Caddy är ett populärt alternativ till Nissan Almera Tino

Det finns många alternativ till den japanska bilen.

Den bästsäljande multifunktionsbil förblir VW Caddy. Den har ett genomsnittligt försäljningspris på 205 000 SEK, och just nu finns det 597 av dessa bilar till salu i Sverige.VW Transporter är den 2:a mest populära bilen med 568 bilar till salu, och nummer 3 på listan ärFord Transit med 437 bilar till salu.