39 begagnade Chevrolet Corvette blev prisjämförda

39 begagnade Chevrolet Corvette blev prisjämförda

Från hedinbil.se, riddermarkbil.se, Bilweb och 124 fler

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

autouncle-certified

Priskontrollerat av AutoUncle

Superpris

Bra pris

Marknadspris

Lite dyr

Dyr

Få besked om prissänkningar

Chevrolet Corvette information

Funderar du på att köpa en begagnad sportbil? Chevrolet Corvette har vunnit flera priser för sin design och utmärkta körkomfort. samlat från onlinemarknadsplatser och återförsäljarwebbplatser. Priset varierar beroende på modell, allt från 99 900 SEK för det billigaste alternativet till 585 000 SEK för den nyaste, mest välutrustade modellen.

Cab eller Sportkupé?

Cab är favoritkroppstypen bland förare av Chevrolet Corvette Cabrio och cabriolet är ett utmärkt sätt att lägga till ytterligare en dimension till körupplevelsen. Idag kan de flesta cabrio körs året runt då majoriteten av modellerna har riktigt bra huvar och väderutrustning. Tänk på att cabriolet vanligtvis är tyngre än vanliga bilar. På grund av bristen på tak appliceras förtjockningsmedel under bilen för att stärka chassit.

Röd är den bästsäljande färgen

Den senaste versionen av Chevrolet Corvette finns i 9 olika nyanser: röd, vit, grön, svart, gul, blå, silver, orange och grå.

De flesta föredrarChevrolet Corvette i röd, och just nu kan du hitta 5 bilar i den färgen.

Rött är en vacker färg, och ju mörkare färgen är, desto mindre tvätt och rengöring behöver bilen, eftersom det kan vara ganska svårt att upptäcka smuts och lera.

Den näst mest populära färgen är vit with 3 bilar tillgängliga på AutoUncle, och den tredje mest populära är grön med 3 bilar tillgängliga på AutoUncle.

Ford Mustang är ett populärt alternativ till Chevrolet Corvette

Även om den amerikanska Chevrolet Corvette är en populär bil har den många konkurrenter.

Den bästsäljande sportbil är fortfarande Ford Mustang. Det finns 414 av dessa bilar till salu i Sverige just nu, och det genomsnittliga försäljningspriset är 659 900 SEK.Tvåa är Mercedes 300 med 178 bilar för närvarande till salu, och Ford Mustang GTär den 3:e mest populära bilen med 173 bilar till salu.

Alla bränsletyper för Chevrolet Corvette

Alla växeltyper för Chevrolet Corvette

Alla fordonstyper för Chevrolet Corvette