4 begagnade Opel Antara blev prisjämförda

4 begagnade Opel Antara blev prisjämförda

Från Bytbil, wayke.se, Bilweb och 124 fler

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

autouncle-certified

Priskontrollerat av AutoUncle

Superpris

Bra pris

Marknadspris

Lite dyr

Dyr

Få besked om prissänkningar

Opel Antara information

Funderar du på att köpa en begagnad executive bil? Opel Antara har vunnit flera priser för sin design och utmärkta körkomfort. samlat från onlinemarknadsplatser och återförsäljarwebbplatser. När det gäller att bestämma priset på en begagnad bil finns det fyra huvudfaktorer: år, körsträcka, tillstånd och utrustningsvariant. Medan den dyraste modellen kan kosta runt 59 900 SEK, den billigaste modellen kan kosta så lite som 40 000 SEK.

Opel Antaras bränsleeffektivitet är 58% bättre än genomsnittet för liknande bilar

En vanlig executive bil i Sverige har en förbrukning på 52 liter per 100/km, men den senaste generationen av Opel Antara överglänser genomsnittet och har ett genomsnitt på 9,6 liter per 100/km med bensin.

När du funderar på vilken bränsletyp du ska köpa är det viktigt att tänka på dina körvanor. Använder du bara din bil för att ta dig till och från jobbet? Är avståndet mindre än ungefär 35 mil åt gången? Om du gör många korta turer eller tenderar att använda din bil i stan bör du prioritera bensin bil.

Å andra sidan, om du kör många mil varje vecka, vi skulle råda dig att välja Diesel. Observera att vissa länder har förbjudit dieselmotorer med höga utsläpp från städer.

Opel Antara finns uteslutande i SUV kroppstyp

Sport Utility Vehicles, eller stadsjeepar, är några av de mest populära bilarna på marknaden idag, tack vare deras mångsidiga stil och förhöjda körhöjd.

Volvo V70 är ett populärt alternativ till Opel Antara

Opel Antara har flera konkurrenter i samma segment.

Den bästsäljande executive bil förblir Volvo V70. För tillfället finns det 2 192 av dessa bilar till salu i Sverige med ett genomsnittligt försäljningspris på 94 800 SEK.Den 2:a mest populära bilen är Volvo V90 med 1 789 bilar till salu, och den 3:e mest populära är Audi A6 med 1 388 bilar till salu.