14 begagnade Toyota Urban Cruiser blev prisjämförda

14 begagnade Toyota Urban Cruiser blev prisjämförda

Från kvd.se, citiboard.se, holmgrensbil.se och 124 fler

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

autouncle-certified

Priskontrollerat av AutoUncle

Superpris

Bra pris

Marknadspris

Lite dyr

Dyr

Få besked om prissänkningar

Detaljerad information om Toyota Urban Cruiser

Funderar du på att köpa en begagnad SUV? Toyota Urban Cruiser har vunnit flera priser för sin design och utmärkta körkomfort. var och en kommer antingen från en onlinemarknadsplats eller en återförsäljarwebbplats. När det gäller att bestämma priset på en begagnad bil finns det fyra huvudfaktorer: år, körsträcka, tillstånd och utrustningsvariant. Medan den dyraste modellen kan kosta runt 89 900 SEK, den billigaste modellen kan kosta så lite som 44 900 SEK.

Toyota Urban Cruiser överträffar liknande bilar i bränsleeffektivitet

En normal SUV i Sverige har en förbrukning på 52 liter per 100/km, men den senaste generationen av Toyota Urban Cruiser slår genomsnittet och har ett genomsnitt på 5,5 liter per 100/km med bensin.

Din nuvarande körvana är en avgörande faktor när det gäller att välja en bränsletyp. Använder du i första hand din bil för att pendla, och är det 35 mil eller mindre åt varje håll? Om det är kortare resor kan du överväga bensin bil.

Om du ofta kör längre sträckor och gillar att åka på bilresor, vi rekommenderar Diesel. Observera att vissa länder har förbjudit dieselmotorer med höga utsläpp från städer.

Toyota Urban Cruisers kroppstyp ärSUV

SUV är en förkortning för Sport Utility Vehicle, och detta är lätt en av de mest populära bilarna på marknaden idag. Stilen är mångsidig och körhöjden är högre än traditionella bilar, vilket är ett viktigt försäljningsargument.

Konsumenter föredrar Toyota Urban Cruiser i Grå

Den senaste generationen av Toyota Urban Cruiser kommer i totalt 5 olika nyanser: grå, röd, lila, silver och vit.

Den mest populära färgen är grå, och AutoUncle har för närvarande 3 bilar i den färgen som anges.

Det fina med grå är att det kräver mindre tvätt och rengöring, eftersom det kan vara ganska svårt att upptäcka smuts och lera.

Tvåan är röd med 3 bilar tillgängliga medan den tredje mest populära färgen är lila med 2 bilar tillgängliga.

Ett populärt alternativ till Volvo XC60 är Toyota Urban Cruiser

Det finns några möjliga alternativ till den japanska Toyota Urban Cruiser.

Den bästsäljande SUV är fortfarande Volvo XC60. Just nu finns det 3 118 av dessa bilar tillgängliga i Sverige med ett genomsnittligt försäljningspris på 448 900 SEK.Nummer 2 på listan är Volvo XC40 med 1 149 bilar till salu, och nummer 3 på listan ärVW Tiguan med 956 bilar till salu.