49 begagnade BMW 740 blev prisjämförda

49 begagnade BMW 740 blev prisjämförda

Från wayke.se, riddermarkbil.se, Blocket och 124 fler

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

autouncle-certified

Priskontrollerat av AutoUncle

Superpris

Bra pris

Marknadspris

Lite dyr

Dyr

Få besked om prissänkningar

BMW 740 är en otroligt populär elektrisk lyxbil i Sverige

BMW 740 ger hög körkomfort och designen har fått olika utmärkelser. från olika återförsäljarwebbplatser och online marknadsplatser. Priset varierar beroende på modell, allt från 80 000 SEK för det billigaste alternativet till 799 900 SEK för den nyaste, mest välutrustade modellen.

BMW 740 erbjuder enastående bränsleeffektivitet

En vanlig lyxbil i Sverige har en förbrukning på 52 liter per 100/km, men den senaste generationen av BMW 740 överglänser genomsnittet och har ett genomsnitt på 5,3 liter per 100/km med diesel.

Din nuvarande körvana är en avgörande faktor när det gäller att välja en bränsletyp. Är din bil främst för pendling, eller brukar du ta den på långa vägresor? Hur många mil kör du i genomsnitt per vecka? Om din bil huvudsakligen används för korta resor eller i staden, skulle det förmodligen passa dig bäst hybrid, eller bensin bil.

Å andra sidan, om du kör många mil varje vecka, då passar förmodligen Diesel bäst för dina behov. Observera att vissa länder har förbjudit dieselmotorer med höga utsläpp från städer.

Konsumenter föredrar BMW 740 i Svart

Konsumenter föredrar BMW 740 i svart, och det finns för närvarande 8 bilar i den färgen tillgängliga på AutoUncle.

Svart kan vara den bästsäljande färgen, men den har vissa nackdelar. Till exempel är det lättare att upptäcka repor och bucklor på en svart bil än på ljusare nyanser. Dessutom brukar svarta bilar bli ganska varma under sommaren.

Den senaste generationen av BMW 740 finns i 5 olika nyanser: svart, grå, vit, silver och blå.

BMW 740 finns uteslutande i Sedan kroppstyp

Vanligtvis utrustad med fyra dörrar, salong eller sedan kroppstyp har varit populär bland familjer under lång tid. Som sagt, deras popularitet avtar när konsumenterna har börjat dras mot karosstypen för kombibilar som har mer bagageutrymme.

Tesla Model S är ett populärt alternativ till BMW 740

Den tyska BMW 740 har flera konkurrenter i samma segment.

Den bästsäljande lyxbil förblir Tesla Model S. För tillfället finns det 204 av dessa bilar till salu i Sverige med ett genomsnittligt försäljningspris på 559 000 SEK.Den 2:a mest populära bilen är Porsche Panamera 4 med 123 bilar till salu, och Mercedes S350är den 3:e mest populära bilen med 105 bilar till salu.

Alla regioner för BMW 740

Alla bränsletyper för BMW 740

Alla växeltyper för BMW 740

Alla fordonstyper för BMW 740

Alla variant för BMW 740