72 begagnade Mazda CX-3 blev prisjämförda

72 begagnade Mazda CX-3 blev prisjämförda

Från kvd.se, citiboard.se, Bytbil och 124 fler

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

autouncle-certified

Priskontrollerat av AutoUncle

Superpris

Bra pris

Marknadspris

Lite dyr

Dyr

Få besked om prissänkningar

Är du ute efter en begagnad Mazda CX-3?

Funderar du på att köpa en begagnad SUV? Mazda CX-3 har vunnit flera priser för sin design och utmärkta körkomfort. var och en kommer antingen från en onlinemarknadsplats eller en återförsäljarwebbplats. Priset varierar från 142 900 SEK för den billigaste och äldsta modellen till 244 400 SEK för den nyaste och mest välutrustade modellen.

Den senaste generationen av Mazda CX-3, som heter CX 3, introducerades 2015 och kommer i 2 utrustningsvarianter/trimnivåer:

Vision är den dyraste utrustningsvarianten med ett snittpris på 200 687 SEK, jämfört med Optimum, vilket kostar i genomsnitt 185 431 SEK på AutoUncle.

Mazda CX-3 överträffar liknande bilar i bränsleeffektivitet

En normal SUV i Sverige har en förbrukning på 52 liter per 100/km, men den senaste generationen av Mazda CX-3 överträffar genomsnittet och har ett genomsnitt på 6,1 liter per 100/km med bensin.

När du funderar på vilken bränsletyp du ska köpa är det viktigt att tänka på dina körvanor. Brukar du köra i stan eller på öppna vägar och motorvägar? Hur många mil kör du på en genomsnittlig vecka? Om du gör många korta turer eller mestadels kör i stan rekommenderar vi bensin bil.

Å andra sidan, om du kör många mil varje vecka, vi föreslår att du väljer Diesel. Observera att i vissa länder har högemissionsdieselmotorer förbjudits att komma in i vissa städer.

AutoUncles urval av Mazda CX-3 tillgängliga efter bränsletyp:

  • Bensin: 116 bilar - snittpris på 186 468 SEK
  • Diesel: 11 bilar - snittpris på 173 745 SEK

Mazda CX-3 finns uteslutande i SUV kroppstyp

Sport Utility Vehicles, eller stadsjeepar, är några av de mest populära bilarna på marknaden idag, tack vare deras mångsidiga stil och förhöjda körhöjd.

Volvo XC60 är ett populärt alternativ till Mazda CX-3

Den japanska Mazda CX-3 har flera konkurrenter i samma segment.

Den bästsäljande är fortfarande Volvo XC60. Just nu finns det 3 118 av dessa bilar tillgängliga i Sverige med ett genomsnittligt försäljningspris på 448 900 SEK.Nästa på listan är Volvo XC40 med 1 149 bilar till salu, och slutligen VW Tiguan är den 3:e mest populära. Det finns för närvarande 956 av dessa bilar till salu i Sverige.

Alla bränsletyper för Mazda CX-3

Alla år för Mazda CX-3

Alla växeltyper för Mazda CX-3

Alla fordonstyper för Mazda CX-3

Alla variant för Mazda CX-3