2 begagnade Audi 80 blev prisjämförda

2 begagnade Audi 80 blev prisjämförda

Från Bytbil, kvd.se, riddermarkbil.se och 124 fler

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

autouncle-certified

Priskontrollerat av AutoUncle

Superpris

Bra pris

Marknadspris

Lite dyr

Dyr

Få besked om prissänkningar

Audi 80 översikt och historia

Funderar du på att köpa en begagnad executive bil? Audi 80 har vunnit flera priser för sin design och utmärkta körkomfort. var och en kommer antingen från en onlinemarknadsplats eller en återförsäljarwebbplats. När det gäller att bestämma priset på en begagnad bil finns det fyra huvudfaktorer: år, körsträcka, tillstånd och utrustningsvariant. Medan den dyraste modellen kan kosta runt 124 900 SEK, den billigaste modellen kan kosta så lite som 1 250 SEK.

Den bästsäljande färgen är Vit

De flesta föredrarAudi 80 i vit, och just nu kan du hitta 3 bilar i den färgen.

Vit kan vara den bästsäljande färgen, men den har vissa nackdelar. Till exempel, dess mottaglighet för smuts gör att den kräver regelbunden tvätt för att se bäst ut.

Audi 80finns i totalt 4 olika färger: vit, grå, brun och gul.

Sedan är mer populär än Cab

Av Audi 80s olika kroppstyper, Sedan är den mest populära. Salong/Sedans har vanligtvis 4 dörrar, vilket gör denna kroppstyp till ett bra val för familjer. Sedan var tidigare mycket populära, men de flesta föredrar nu kombistilen eftersom den har mer plats för bagage.

Volvo V70 är ett populärt alternativ till Audi 80

Det finns flera konkurrenter till den tyska Audi 80.

Den bästsäljande är fortfarande Volvo V70. Det finns 2 192 av dessa bilar till salu i Sverige just nu, och det genomsnittliga försäljningspriset är 94 800 SEK.Volvo V90 är den 2:a mest populära bilen med 1 789 bilar till salu, och den 3:e mest populära är Audi A6 med 1 388 bilar till salu.