5 begagnade Porsche Panamera S E-Hybrid blev prisjämförda

5 begagnade Porsche Panamera S E-Hybrid blev prisjämförda

Från Bilweb, hedinbil.se, kvd.se och 124 fler

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

autouncle-certified

Priskontrollerat av AutoUncle

Superpris

Bra pris

Marknadspris

Lite dyr

Dyr

Få besked om prissänkningar

Porsche Panamera S E-Hybrid är en vacker elektrisk lyxbil

Funderar du på att köpa en begagnad lyxbil? Porsche Panamera S E-Hybrid har vunnit flera priser för sin design och utmärkta körkomfort. från olika återförsäljarwebbplatser och online marknadsplatser. Det är 4 huvudfaktorer som avgör priset på en begagnad bil: År, körsträcka, skick och utrustningsvariant. Den billigaste Porsche Panamera S E-Hybrid kan köpas från 399000 SEK, medan den dyraste modellen kostar runt 1 195 000 SEK.

Porsche Panamera S E-Hybrid är inte det mest miljövänliga valet

Den senaste generationen av Porsche Panamera S E-Hybrid har ett genomsnitt på 3,1 liter per 100/km med cngI jämförelse med en vanlig lyxbil som har en förbrukning på 7.4 liter per 100/km.

Men om du har en tendens att köra många mil, då rekommenderar vi Diesel. Observera att i vissa länder har högemissionsdieselmotorer förbjudits att komma in i vissa städer.

Porsche Panamera S E-Hybrid finns endast tillgänglig som Sedan

Vanligtvis utrustad med fyra dörrar, salong eller sedan kroppstyp har varit populär bland familjer under lång tid. Som sagt, deras popularitet avtar när konsumenterna har börjat dras mot karosstypen för kombibilar som har mer bagageutrymme.

Folk föredrar Porsche Panamera S E-Hybrid i Svart

Den senaste versionen av Porsche Panamera S E-Hybridfinns i totalt 3 olika färger: svart, grå och vit.

Den bästsäljande färgen är svart, och det finns 3 bilar i den färgen tillgängliga på AutoUncle just nu.

Även om svart är den bästsäljande färgen, har den vissa nackdelar. Det är till exempel lättare att upptäcka repor och bucklor än på ljusare färger. Dessutom tenderar svarta bilar att bli ganska varma under sommaren.

Gråär den näst mest populära färgen med 2 bilar tillgängliga, och vit är den tredje mest populära med 2 bilar tillgängliga.

Tesla Model S är ett populärt alternativ till Porsche Panamera S E-Hybrid

Trots att den tyska Porsche Panamera S E-Hybrid är populär har den många konkurrenter.

Den bästsäljande är fortfarande Tesla Model S. Just nu finns det 204 av dessa bilar tillgängliga i Sverige med ett genomsnittligt försäljningspris på 559 000 SEK.Den 2:a mest populära bilen är Porsche Panamera 4 med 123 bilar till salu, och nummer 3 på listan ärMercedes S350 med 105 bilar till salu.