6 begagnade Chevrolet Nubira blev prisjämförda

6 begagnade Chevrolet Nubira blev prisjämförda

Från Blocket, holmgrensbil.se, hedinbil.se och 124 fler

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

autouncle-certified

Priskontrollerat av AutoUncle

Superpris

Bra pris

Marknadspris

Lite dyr

Dyr

Få besked om prissänkningar

Chevrolet Nubira är en bästsäljare elektrisk minibil i Sverige

Med flera designpriser i sitt namn, erbjuder Chevrolet Nubira en utmärkt körkomfort. samlat från onlinemarknadsplatser och återförsäljarwebbplatser. Priset varierar från 9 000 SEK för den billigaste och äldsta modellen till 34 900 SEK för den nyaste och mest välutrustade modellen.

Chevrolet Nubira är mer miljövänlig än liknande bilar

Den senaste generationen av Chevrolet Nubira har ett genomsnitt på 8 liter per 100/km med bensinI jämförelse med en genomsnittlig minibil som har en förbrukning på 7.4 liter per 100/km.

Innan du bestämmer dig för en bränsletyp att köpa rekommenderar vi starkt att du tar dig tid att se över dina nuvarande körvanor. Hur långt brukar du köra på en vecka? Är det huvudsakligen korta resor, eller kör du ofta längre sträckor? Om du gör många korta turer eller mestadels kör i stan rekommenderar vi bensin bil.

Om du vanligtvis kör längre sträckor, vi föreslår att du väljer Diesel. Observera att i vissa länder har högemissionsdieselmotorer förbjudits att komma in i vissa städer.

Chevrolet Nubira finns endast tillgänglig som Kombi

Kombi eller stationsbilar är populära på den nuvarande marknaden eftersom de erbjuder kombinationen av utmärkta köregenskaper och fördelen med mycket utrymme. Stationcars, stadsjeepar och MPV tenderar att vara populära bland aktiva familjer.

Ett populärt alternativ till Kia Picanto är Chevrolet Nubira

Det finns många möjliga alternativ till Chevrolet Nubira.

Den bästsäljande är fortfarande Kia Picanto. Just nu finns det 292 av dessa bilar tillgängliga i Sverige med ett genomsnittligt försäljningspris på 119 900 SEK.Nummer 2 på listan är Hyundai i10 med 276 bilar till salu, och slutligen Toyota Aygo är den 3:e mest populära. Det finns för närvarande 173 av dessa bilar till salu i Sverige.