3 begagnade Seat Leon SC blev prisjämförda

3 begagnade Seat Leon SC blev prisjämförda

Från riddermarkbil.se, holmgrensbil.se, wayke.se och 124 fler

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

autouncle-certified

Priskontrollerat av AutoUncle

Superpris

Bra pris

Marknadspris

Lite dyr

Dyr

Få besked om prissänkningar

Köp en begagnad Seat Leon SC

Funderar du på att köpa en begagnad liten till medelstor familjebil? Seat Leon SC har vunnit flera priser för sin design och utmärkta körkomfort. från olika återförsäljarwebbplatser och online marknadsplatser. Det är 4 huvudfaktorer som avgör priset på en begagnad bil: År, körsträcka, skick och utrustningsvariant. Den billigaste Seat Leon SC kan köpas från 139500 SEK, medan den dyraste modellen kostar runt 199 000 SEK.

Seat Leon SC överträffar liknande bilar i bränsleeffektivitet

Seat Leon SC bensin har en förbrukning på 52 liter per 100/kmI jämförelse med en vanlig liten till medelstor familjebil som har en förbrukning på 7.4 liter per 100/km.

Din nuvarande körvana är en avgörande faktor när det gäller att välja en bränsletyp. Använder du i första hand din bil för att pendla, och är det 35 mil eller mindre åt varje håll? Om det är kortare resor kan du överväga bensin bil.

Å andra sidan, om du tenderar att samla många mil varje vecka, vi rekommenderar Diesel. Tänk på att dieselmotorer med höga utsläpp har förbjudits att komma in i städer i en rad länder.

Seat Leon SC kommer bara i Halvkombi kroppstypen

Halvkombi är kompakta bilar som erbjuder en fantastisk körupplevelse, för att inte tala om flexibiliteten med gott om utrymme. De är bränslesnåla och lätta att parkera, vilket gör dem populära bland människor som bor i städer.

Kia cee'd är ett populärt alternativ till Seat Leon SC

Seat Leon SC har flera konkurrenter i samma segment.

Den bästsäljande liten till medelstor familjebil förblir Kia cee'd. För tillfället finns det 2 083 av dessa bilar till salu i Sverige med ett genomsnittligt försäljningspris på 189 900 SEK.VW Golf VII är den 2:a mest populära bilen med 1 772 bilar till salu, och slutligen Ford Focus är den 3:e mest populära. Det finns för närvarande 1 434 av dessa bilar till salu i Sverige.