451 begagnade VW Golf VI blev prisjämförda

451 begagnade VW Golf VI blev prisjämförda

Från hedinbil.se, Bilweb, Blocket och 124 fler

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

autouncle-certified

Priskontrollerat av AutoUncle

Superpris

Bra pris

Marknadspris

Lite dyr

Dyr

Få besked om prissänkningar

VW Golf VI är den bästsäljande elektrisk liten till medelstor familjebil i Sverige

VW Golf VI ger hög körkomfort och designen har fått olika utmärkelser. från olika återförsäljarwebbplatser och online marknadsplatser. När det gäller att bestämma priset på en begagnad bil finns det fyra huvudfaktorer: år, körsträcka, tillstånd och utrustningsvariant. Medan den dyraste modellen kan kosta runt 159 000 SEK, den billigaste modellen kan kosta så lite som 40 000 SEK.

Å andra sidan, om du kör många mil varje vecka, då passar förmodligen Diesel bäst för dina behov. Observera att vissa länder har förbjudit dieselmotorer med höga utsläpp från städer.

Många konsumenter gillar VW Golf VI i Halvkombi kroppstyp

Av VW Golf VIs olika kroppstyper, Halvkombi är den mest populära. Halvkombi är ganska kompakta och erbjuder en fantastisk körupplevelse samt gott om utrymme. Deras bränsleeffektivitet gör dem populära bland människor som bor i städer, och ett annat viktigt försäljningsargument är att de är lätta att parkera.

Blå är den bästsäljande färgen

Den senaste generationen av VW Golf VI finns i totalt 2 olika nyanser: blå och vit.

Den mest populära färgen är blå, och AutoUncle har för närvarande 1 bilar i den färgen som anges.

Blått är en vacker färg och en mörkare färg kräver mindre tvätt och rengöring eftersom det kan vara svårt att upptäcka smuts och lera på blå bilar.

Vitär den näst mest populära färgen med 1 bilar tillgängliga.

Kia cee'd är ett populärt alternativ till VW Golf VI

Det finns många möjliga alternativ till den tyska bilen.

Den bästsäljande liten till medelstor familjebil är fortfarande Kia cee'd. Just nu finns det 2 083 av dessa bilar tillgängliga i Sverige med ett genomsnittligt försäljningspris på 189 900 SEK.Den 2:a mest populära bilen är VW Golf VII med 1 772 bilar till salu, och slutligen Ford Focus är den 3:e mest populära. Det finns för närvarande 1 434 av dessa bilar till salu i Sverige.