158 begagnade Skoda Karoq blev prisjämförda

158 begagnade Skoda Karoq blev prisjämförda

Från kvd.se, hedinbil.se, Bilweb och 123 fler

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

autouncle-certified

Priskontrollerat av AutoUncle

Superpris

Bra pris

Marknadspris

Lite dyr

Dyr

Få besked om prissänkningar

Köp en begagnad Skoda Karoq

Funderar du på att köpa en begagnad SUV? Skoda Karoq har vunnit flera priser för sin design och utmärkta körkomfort. från olika återförsäljarwebbplatser och online marknadsplatser. Det är 4 huvudfaktorer som avgör priset på en begagnad bil: År, körsträcka, skick och utrustningsvariant. Den billigaste Skoda Karoq kan köpas från 184800 SEK, medan den dyraste modellen kostar runt 362 900 SEK.

Den senaste generationen av Skoda Karoq, som heter KAROQ, introducerades 2018, och utrustningsvarianten/trimnivån kallas för Skoda Karoq Ambition, som har ett snittpris på 195 481 SEK.

Skoda Karoq är mer miljövänlig än liknande bilar

En standard SUV i Sverige har en förbrukning på 52 liter per 100/km, men den senaste generationen av Skoda Karoq överträffar genomsnittet med ett genomsnitt på 5,5 liter per 100/km.

Innan du bestämmer dig för en bränsletyp att köpa rekommenderar vi starkt att du tar dig tid att se över dina nuvarande körvanor. Hur många mil kör du under en vanlig vecka? Tar du många korta resor, eller brukar du köra långa sträckor? Om det är kortare resor kan du överväga bensin bil.

Å andra sidan, om du kör många mil varje vecka, då rekommenderar vi Diesel. Observera att vissa länder har förbjudit dieselmotorer med höga utsläpp från städer.

Urval av Skoda Karoq till salu på AutoUncle efter bränsletyp:

  • Bensin: 105 bilar - snittpris på 244 446 SEK
  • Diesel: 39 bilar - snittpris på 270 267 SEK

Skoda Karoq finns uteslutande i SUV kroppstyp

SUV betyder Sport Utility Vehicle. Detta är en av de mest populära typerna av bilar som finns idag. Bilar av den här typen är mångsidiga och har högre körhöjd än traditionella bilar, vilket många föredrar.

Ett populärt alternativ till Volvo XC60 är Skoda Karoq

Den tjeckiska bilen har flera konkurrenter i samma segment.

Den bästsäljande SUV är fortfarande Volvo XC60. Just nu finns det 3 118 av dessa bilar tillgängliga i Sverige med ett genomsnittligt försäljningspris på 448 900 SEK.Volvo XC40 är den 2:a mest populära bilen med 1 149 bilar till salu, och VW Tiguanär den 3:e mest populära bilen med 956 bilar till salu.

Alla regioner för Skoda Karoq

Alla bränsletyper för Skoda Karoq

Alla år för Skoda Karoq

Alla växeltyper för Skoda Karoq

Alla fordonstyper för Skoda Karoq

Alla variant för Skoda Karoq