3 begagnade Cadillac ATS blev prisjämförda

3 begagnade Cadillac ATS blev prisjämförda

Från Bilweb, wayke.se, riddermarkbil.se och 124 fler

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

autouncle-certified

Priskontrollerat av AutoUncle

Superpris

Bra pris

Marknadspris

Lite dyr

Dyr

Få besked om prissänkningar

Cadillac ATS är den bästsäljande elektrisk sportbil

Funderar du på att köpa en begagnad sportbil? Cadillac ATS har vunnit flera priser för sin design och utmärkta körkomfort. samlat från onlinemarknadsplatser och återförsäljarwebbplatser. Det är 4 huvudfaktorer som avgör priset på en begagnad bil: År, körsträcka, skick och utrustningsvariant. Den billigaste Cadillac ATS kan köpas från 134900 SEK, medan den dyraste modellen kostar runt 279 900 SEK.

Cadillac ATS överträffar liknande bilar i bränsleeffektivitet

Cadillac ATS bensin har en förbrukning på 52 liter per 100/kmI jämförelse med en typisk sportbil som har en förbrukning på 7.4 liter per 100/km.

Cadillac ATS finns endast tillgänglig som Sedan

Salong/Sedans har vanligtvis 4 dörrar, vilket gör denna kroppstyp till ett bra val för familjer. Sedan var tidigare mycket populära, men de flesta föredrar nu kombistilen eftersom den har mer plats för bagage.

Ett populärt alternativ till Ford Mustang är Cadillac ATS

Cadillac ATS har flera konkurrenter i samma segment.

Den bästsäljande sportbil förblir Ford Mustang. Den har ett genomsnittligt försäljningspris på 659 900 SEK, och just nu finns det 414 av dessa bilar till salu i Sverige.Tvåa är Mercedes 300 med 178 bilar för närvarande till salu, och den 3:e mest populära är Ford Mustang GT med 173 bilar till salu.