13 begagnade Mercedes GL350 blev prisjämförda

13 begagnade Mercedes GL350 blev prisjämförda

Från citiboard.se, Bilweb, wayke.se och 124 fler

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

autouncle-certified

Priskontrollerat av AutoUncle

Superpris

Bra pris

Marknadspris

Lite dyr

Dyr

Få besked om prissänkningar

Intresserad av att hitta bra erbjudanden på en begagnad Mercedes GL350?

Funderar du på att köpa en begagnad SUV? Mercedes GL350 har vunnit flera priser för sin design och utmärkta körkomfort. samlat från onlinemarknadsplatser och återförsäljarwebbplatser. När det gäller att bestämma priset på en begagnad bil finns det fyra huvudfaktorer: år, körsträcka, tillstånd och utrustningsvariant. Medan den dyraste modellen kan kosta runt 428 900 SEK, den billigaste modellen kan kosta så lite som 219 630 SEK.

Mercedes GL350s bränsleeffektivitet är 38% bättre än genomsnittet för liknande bilar

En normal SUV i Sverige har en förbrukning på 52 liter per 100/km, men den senaste generationen av Mercedes GL350 slår genomsnittet med ett genomsnitt på 8 liter per 100/km.

Mercedes GL350 finns endast tillgänglig som SUV

SUV står för Sport Utility Vehicle. Av alla bilar på marknaden idag är detta bland de mest populära, och med sin mångsidiga stil och högre åkhöjd än vanligt är det inte svårt att förstå varför.

Svartär den mest populära färgen

Den senaste modellen av Mercedes GL350 finns i 4 olika nyanser: svart, silver, vit och grå.

Konsumenter föredrar Mercedes GL350 i svart, och det finns för närvarande 5 bilar i den färgen tillgängliga på AutoUncle.

Även om svart är den bästsäljande färgen, har den vissa nackdelar. Det är till exempel lättare att upptäcka repor och bucklor än på ljusare färger. Dessutom tenderar svarta bilar att bli ganska varma under sommaren.

Tvåan är silver med 5 bilar tillgängliga medan den tredje mest populära färgen är vit med 4 bilar tillgängliga.

Ett populärt alternativ till Volvo XC60 är Mercedes GL350

Trots att den tyska Mercedes GL350 är den mest sålda bilen i sitt segment är konkurrenter bilar.

Den bästsäljande förblir Volvo XC60. Den har ett genomsnittligt försäljningspris på 448 900 SEK, och just nu finns det 3 118 av dessa bilar till salu i Sverige.Tvåa är Volvo XC40 med 1 149 bilar för närvarande till salu, och slutligen VW Tiguan är den 3:e mest populära. Det finns för närvarande 956 av dessa bilar till salu i Sverige.