16 begagnade Audi S5 Sportback blev prisjämförda

16 begagnade Audi S5 Sportback blev prisjämförda

Från wayke.se, Blocket, holmgrensbil.se och 124 fler

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

autouncle-certified

Priskontrollerat av AutoUncle

Superpris

Bra pris

Marknadspris

Lite dyr

Dyr

Få besked om prissänkningar

Detaljerad information om Audi S5 Sportback

Funderar du på att köpa en begagnad medelstor till stor familjebil? Audi S5 Sportback har vunnit flera priser för sin design och utmärkta körkomfort. var och en kommer antingen från en onlinemarknadsplats eller en återförsäljarwebbplats. Det är 4 huvudfaktorer som avgör priset på en begagnad bil: År, körsträcka, skick och utrustningsvariant. Den billigaste Audi S5 Sportback kan köpas från 189900 SEK, medan den dyraste modellen kostar runt 899 000 SEK.

Audi S5 Sportbacks bränsleeffektivitet är 50% bättre än genomsnittet för liknande bilar

En vanlig medelstor till stor familjebil i Sverige har en förbrukning på 52 liter per 100/km, men den senaste generationen av Audi S5 Sportback överglänser genomsnittet och har ett genomsnitt på 8 liter per 100/km med bensin.

För att välja rätt bränsletyp måste du ställa dig själv följande frågor: Hur långt brukar du köra på en vecka? Är det huvudsakligen korta resor, eller kör du ofta längre sträckor? Om du använder din bil korta sträckor eller i stan rekommenderar vi bensin bil.

Men om du har en tendens att köra många mil, vi föreslår att du väljer Diesel. Observera att vissa länder har förbjudit dieselmotorer med höga utsläpp från städer.

Audi S5 Sportback endast existerar som Halvkombi

Halvkombi är kompakta bilar som erbjuder en fantastisk körupplevelse, för att inte tala om flexibiliteten med gott om utrymme. De är bränslesnåla och lätta att parkera, vilket gör dem populära bland människor som bor i städer.

Volvo V60 är ett populärt alternativ till Audi S5 Sportback

Det finns några konkurrenter till den tyska bilen.

Den bästsäljande medelstora till stor familjebil är fortfarande Volvo V60. Det finns 2 851 av dessa bilar till salu i Sverige just nu, och det genomsnittliga försäljningspriset är 358 000 SEK.VW Passat är den 2:a mest populära bilen med 1 991 bilar till salu, och Audi A4är den 3:e mest populära bilen med 1 103 bilar till salu.

Alla växeltyper för Audi S5 Sportback

Alla fordonstyper för Audi S5 Sportback