13 begagnade Jaguar E-Pace blev prisjämförda

13 begagnade Jaguar E-Pace blev prisjämförda

Från Blocket, riddermarkbil.se, kvd.se och 124 fler

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

autouncle-certified

Priskontrollerat av AutoUncle

Superpris

Bra pris

Marknadspris

Lite dyr

Dyr

Få besked om prissänkningar

Är du ute efter en begagnad Jaguar E-Pace?

Funderar du på att köpa en begagnad SUV? Jaguar E-Pace har vunnit flera priser för sin design och utmärkta körkomfort. var och en kommer antingen från en onlinemarknadsplats eller en återförsäljarwebbplats. När det gäller att bestämma priset på en begagnad bil finns det fyra huvudfaktorer: år, körsträcka, tillstånd och utrustningsvariant. Medan den dyraste modellen kan kosta runt 599 500 SEK, den billigaste modellen kan kosta så lite som 249 000 SEK.

Jaguar E-Pace endast existerar som SUV

SUV betyder Sport Utility Vehicle. Detta är en av de mest populära typerna av bilar som finns idag. Bilar av den här typen är mångsidiga och har högre körhöjd än traditionella bilar, vilket många föredrar.

Jaguar E-Paces bränsleeffektivitet är 17% bättre än genomsnittet för liknande bilar

En normal SUV i Sverige har en förbrukning på 52 liter per 100/km, men den senaste generationen av Jaguar E-Pace slår genomsnittet med ett genomsnitt på 6 liter per 100/km.

Din nuvarande körvana är en avgörande faktor när det gäller att välja en bränsletyp. Brukar du köra i stan eller på öppna vägar och motorvägar? Hur många mil kör du på en genomsnittlig vecka? Om du använder din bil korta sträckor eller i staden bör du överväga en elektrisk eller bensin bil.

Om du ofta kör längre sträckor och gillar att åka på bilresor, vi skulle råda dig att välja Diesel. Observera att vissa länder har förbjudit dieselmotorer med höga utsläpp från städer.

Den mest populära färgen är Vit

Den senaste versionen av Jaguar E-Pace finns i 4 olika färger: vit, svart, grå och röd.

Konsumenter föredrar Jaguar E-Pace i vit, och det finns för närvarande 9 bilar i den färgen tillgängliga på AutoUncle.

Vit är den bästsäljande färgen, men tänk på att den har vissa nackdelar. För det första har vita bilar en tendens att dra till sig smuts, vilket innebär att du måste tvätta dem regelbundet för att de ska se bäst ut.

Svartär den näst mest populära färgen med 8 bilar tillgängliga, och grå är den tredje mest populära med 3 bilar tillgängliga.

Ett populärt alternativ till Volvo XC60 är Jaguar E-Pace

Det finns många möjliga konkurrenter till den brittiska Jaguar E-Pace.

Den bästsäljande är fortfarande Volvo XC60. Det finns 3 118 av dessa bilar till salu i Sverige just nu, och det genomsnittliga försäljningspriset är 448 900 SEK.Nummer 2 på listan är Volvo XC40 med 1 149 bilar till salu, och VW Tiguanär den 3:e mest populära bilen med 956 bilar till salu.