4 begagnade Mercedes SLK250 blev prisjämförda

4 begagnade Mercedes SLK250 blev prisjämförda

Från holmgrensbil.se, kvd.se, citiboard.se och 124 fler

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

autouncle-certified

Priskontrollerat av AutoUncle

Superpris

Bra pris

Marknadspris

Lite dyr

Dyr

Få besked om prissänkningar

Köp en begagnad Mercedes SLK250

Funderar du på att köpa en begagnad sportbil? Mercedes SLK250 har vunnit flera priser för sin design och utmärkta körkomfort. från olika återförsäljarwebbplatser och online marknadsplatser. När det kommer till att bestämma priset på en begagnad bil finns det fyra huvudfaktorer, och dessa är år, körsträcka, tillstånd och utrustningsvariant. Den billigasteMercedes SLK250kostar så lite som 249 000 SEK, jämfört med den dyraste modellen med en prislapp på 279000 SEK.

Mercedes SLK250s bränsleeffektiviteten är under genomsnittet

Den senaste generationen av Mercedes SLK250 har ett genomsnitt på 5 liter per 100/km med bensinI jämförelse med en typisk sportbil som har en förbrukning på 7.4 liter per 100/km.

När du funderar på vilken bränsletyp du ska köpa är det viktigt att tänka på dina körvanor. Är din bil främst för pendling, eller brukar du ta den på långa vägresor? Hur många mil kör du i genomsnitt per vecka? Om du gör många korta turer eller tenderar att använda din bil i stan bör du prioritera bensin bil.

Å andra sidan, om du tenderar att samla många mil varje vecka, då passar förmodligen Diesel bäst för dina behov. Observera att i vissa länder har högemissionsdieselmotorer förbjudits att komma in i vissa städer.

Mercedes SLK250 finns uteslutande i Cab kroppstyp

Cabrio och cabriolet ger körupplevelsen en ny dimension. Tack vare deras utmärkta huvar och väderutrustning är de flesta modellerna lämpliga för året-runt-användning nuförtiden. Förtjockningsmedel appliceras under bilen för att stärka chassit istället för ett tak, vilket gör att cabriolet har en tendens att vara tyngre än vanliga bilar.

Konsumenter föredrar Mercedes SLK250 i Brun

Den senaste versionen av Mercedes SLK250 finns i 3 olika nyanser: brun, silver och vit.

Den bästsäljande färgen är brun, och det finns 1 bilar i den färgen tillgängliga på AutoUncle just nu.

Silverär den näst mest populära färgen med 1 bilar tillgängliga, och vit är den tredje mest populära med 1 bilar tillgängliga.

Ett populärt alternativ till Ford Mustang är Mercedes SLK250

Den tyska Mercedes SLK250 har flera konkurrenter i samma segment.

Den bästsäljande är fortfarande Ford Mustang. Just nu finns det 414 av dessa bilar tillgängliga i Sverige med ett genomsnittligt försäljningspris på 659 900 SEK.Mercedes 300 är den 2:a mest populära bilen med 178 bilar till salu, och den 3:e mest populära är Ford Mustang GT med 173 bilar till salu.