28 begagnade Renault Koleos blev prisjämförda

28 begagnade Renault Koleos blev prisjämförda

Från Blocket, riddermarkbil.se, holmgrensbil.se och 124 fler

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

autouncle-certified

Priskontrollerat av AutoUncle

Superpris

Bra pris

Marknadspris

Lite dyr

Dyr

Få besked om prissänkningar

Intresserad av att hitta bra erbjudanden på en begagnad Renault Koleos?

Funderar du på att köpa en begagnad SUV? Renault Koleos har vunnit flera priser för sin design och utmärkta körkomfort. samlat från onlinemarknadsplatser och återförsäljarwebbplatser. När det gäller att bestämma priset på en begagnad bil finns det fyra huvudfaktorer: år, körsträcka, tillstånd och utrustningsvariant. Medan den dyraste modellen kan kosta runt 383 800 SEK, den billigaste modellen kan kosta så lite som 44 900 SEK.

Renault Koleos erbjuder enastående bränsleeffektivitet

En standard SUV i Sverige har en förbrukning på 52 liter per 100/km, men den senaste generationen av Renault Koleos slår genomsnittet med ett genomsnitt på 5,9 liter per 100/km.

För att välja rätt bränsletyp måste du ställa dig själv följande frågor: Är din bil främst för pendling, eller brukar du ta den på långa vägresor? Hur många mil kör du i genomsnitt per vecka? Om du gör många korta turer eller mestadels kör i stan rekommenderar vi bensin bil.

Om du ofta kör längre sträckor och gillar att åka på bilresor, vi föreslår att du väljer Diesel. Det är värt att notera att dieselmotorer med höga utsläpp är förbjudna att komma in i städer i vissa länder.

Renault Koleos kommer bara i SUV kroppstypen

Sport Utility Vehicles, eller stadsjeepar, är några av de mest populära bilarna på marknaden idag, tack vare deras mångsidiga stil och förhöjda körhöjd.

Folk föredrar Renault Koleos i Svart

Den senaste versionen av Renault Koleos finns i 4 olika nyanser: svart, grå, vit och silver.

Konsumenter föredrar Renault Koleos i svart, och det finns för närvarande 7 bilar i den färgen tillgängliga på AutoUncle.

Svart är den bästsäljande färgen, men tänk på att den har vissa nackdelar. Dels är repor och bucklor mer synliga på svarta bilar än på ljusare bilar, och dessutom har de en tendens att bli ganska varma under sommaren.

Gråär den näst mest populära färgen med 6 bilar tillgängliga, och vit är den tredje mest populära med 3 bilar tillgängliga.

Volvo XC60 är ett populärt alternativ till Renault Koleos

Det finns många möjliga konkurrenter till Renault Koleos.

Den bästsäljande SUV förblir Volvo XC60. Den har ett genomsnittligt försäljningspris på 448 900 SEK, och just nu finns det 3 118 av dessa bilar till salu i Sverige.Den 2:a mest populära bilen är Volvo XC40 med 1 149 bilar till salu, och VW Tiguanär den 3:e mest populära bilen med 956 bilar till salu.

Alla bränsletyper för Renault Koleos

Alla växeltyper för Renault Koleos

Alla fordonstyper för Renault Koleos