54 begagnade Fiat Tipo blev prisjämförda

54 begagnade Fiat Tipo blev prisjämförda

Från kvd.se, Blocket, Bytbil och 124 fler

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

autouncle-certified

Priskontrollerat av AutoUncle

Superpris

Bra pris

Marknadspris

Lite dyr

Dyr

Få besked om prissänkningar

Är du ute efter en begagnad Fiat Tipo?

Funderar du på att köpa en begagnad liten till medelstor familjebil? Fiat Tipo har vunnit flera priser för sin design och utmärkta körkomfort. var och en kommer antingen från en onlinemarknadsplats eller en återförsäljarwebbplats. Priset varierar från 99 900 SEK för den billigaste och äldsta modellen till 229 900 SEK för den nyaste och mest välutrustade modellen.

Den senaste generationen av Fiat Tipo, som heter TIPO, introducerades 2017, och utrustningsvarianten/trimnivån kallas för Fiat Tipo Lounge, som har ett snittpris på 128 862 SEK.

Fiat Tipo överträffar liknande bilar i bränsleeffektivitet

En typisk liten till medelstor familjebil i Sverige har en förbrukning på 52 liter per 100/km, men den senaste generationen av Fiat Tipo överträffar genomsnittet och har ett genomsnitt på 6 liter per 100/km med bensin.

Det finns några frågor du bör ställa dig själv när du bestämmer dig för en bränsletyp. Hur många mil kör du under en vanlig vecka? Tar du många korta resor, eller brukar du köra långa sträckor? Om det är kortare resor kan du överväga bensin bil.

Om du ofta kör längre sträckor och gillar att åka på bilresor, då rekommenderar vi Diesel. Observera att i vissa länder har högemissionsdieselmotorer förbjudits att komma in i vissa städer.

Kombi kroppstyp är ett populärt val för Fiat Tipo

AutoUncles urval av Fiat Tipos efter kroppstyp:

Kombi är favoritkroppstypen bland förare av Fiat Tipo Kombi eller stationsbilar är populära på den svenska marknaden eftersom de kombinerar utmärkta köregenskaper med utrymme. Dessa funktioner gör stationsvagnar, stadsjeepar och MPV särskilt populära bland aktiva familjer.

Kia cee'd är ett populärt alternativ till Fiat Tipo

Det finns många alternativ för Fiat Tipo.

Den bästsäljande är fortfarande Kia cee'd. Den har ett genomsnittligt försäljningspris på 189 900 SEK, och du kan just nu hitta 2 083 av dessa bilar till salu i Sverige.Tvåa är VW Golf VII med 1 772 bilar för närvarande till salu, och slutligen Ford Focus är den 3:e mest populära. Det finns för närvarande 1 434 av dessa bilar till salu i Sverige.

Alla bränsletyper för Fiat Tipo

Alla år för Fiat Tipo

Alla växeltyper för Fiat Tipo

Alla fordonstyper för Fiat Tipo

Alla variant för Fiat Tipo