Alla Ssangyong modeller

Alla Ssangyong modeller

Från Bytbil, hedinbil.se, citiboard.se och 123 fler

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

autouncle-certified

Priskontrollerat av AutoUncle

Superpris

Bra pris

Marknadspris

Lite dyr

Dyr

Få besked om prissänkningar

Köp en begagnad Ssangyong Rodius

Funderar du på att köpa en begagnad multifunktionsbil? Ssangyong Rodius har vunnit flera priser för sin design och utmärkta körkomfort. samlat från onlinemarknadsplatser och återförsäljarwebbplatser. När det gäller att bestämma priset på en begagnad bil finns det fyra huvudfaktorer: år, körsträcka, tillstånd och utrustningsvariant. Medan den dyraste modellen kan kosta runt 89 000 SEK, den billigaste modellen kan kosta så lite som 28 000 SEK.

Ssangyong Rodius finns endast tillgänglig som MPV

MPV står för Multi-Purpose Vehicle. Det liknar en modern buss för en familj. Detta är den största modellen på marknaden, vilket gör den perfekt för konsumenter som behöver många sittplatser samt utrymme för bagage.

Konsumenter föredrar Ssangyong Rodius i Svart

Den senaste versionen av Ssangyong Rodius kommer i 3 olika färger: svart, grå och silver.

Konsumenter föredrar Ssangyong Rodius i svart, och det finns för närvarande 1 bilar i den färgen tillgängliga på AutoUncle.

Även om svart är den bästsäljande färgen, har den vissa nackdelar. Det är till exempel lättare att upptäcka repor och bucklor än på ljusare färger. Dessutom tenderar svarta bilar att bli ganska varma under sommaren.

Gråär den näst mest populära färgen med 1 bilar tillgängliga, och silver är den tredje mest populära med 1 bilar tillgängliga.

Ett populärt alternativ till VW Caddy är Ssangyong Rodius

Trots att Ssangyong Rodius är en populär bil har den flera konkurrenter.

Den bästsäljande multifunktionsbil är fortfarande VW Caddy. Just nu finns det 597 av dessa bilar tillgängliga i Sverige med ett genomsnittligt försäljningspris på 205 000 SEK.Tvåa är VW Transporter med 568 bilar för närvarande till salu, och Ford Transitär den 3:e mest populära bilen med 437 bilar till salu.

Alla modeller för Ssangyong

Alla bränsletyper för Ssangyong