1 begagnade Mercedes CLS300 blev prisjämförda

1 begagnade Mercedes CLS300 blev prisjämförda

Från kvd.se, wayke.se, holmgrensbil.se och 124 fler

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

autouncle-certified

Priskontrollerat av AutoUncle

Superpris

Bra pris

Marknadspris

Lite dyr

Dyr

Få besked om prissänkningar

Intresserad av att hitta bra erbjudanden på en begagnad Mercedes CLS300?

Funderar du på att köpa en begagnad executive bil? Mercedes CLS300 har vunnit flera priser för sin design och utmärkta körkomfort. samlat från onlinemarknadsplatser och återförsäljarwebbplatser. När det gäller att bestämma priset på en begagnad bil finns det fyra huvudfaktorer: år, körsträcka, tillstånd och utrustningsvariant. Medan den dyraste modellen kan kosta runt 882 850 SEK, den billigaste modellen kan kosta så lite som 148 900 SEK.

Sportkupé eller Sedan?

Sportkupé är favoritkroppstypen bland förare av Mercedes CLS300

Mercedes CLS300s bränsleeffektivitet är 60% bättre än genomsnittet för liknande bilar

Den senaste generationen av Mercedes CLS300 har ett genomsnitt på 10 liter per 100/km med bensinI jämförelse med en genomsnittlig executive bil som har en förbrukning på 7.4 liter per 100/km.

Det finns några frågor du bör ställa dig själv när du bestämmer dig för en bränsletyp. Hur långt brukar du köra på en vecka? Är det huvudsakligen korta resor, eller kör du ofta längre sträckor? Om du gör många korta turer eller tenderar att använda din bil i stan bör du prioritera bensin bil.

Om du ofta kör längre sträckor och gillar att åka på bilresor, då rekommenderar vi Diesel. Observera att i vissa länder är dieselmotorer med höga utsläpp inte längre tillåtna i vissa städer.

Den bästsäljande färgen är Silver

Den senaste versionen av Mercedes CLS300finns i totalt 3 olika färger: silver, svart och grön.

Konsumenter föredrar Mercedes CLS300 i silver, och det finns för närvarande 3 bilar i den färgen tillgängliga på AutoUncle.

Det fina med silver är att det kräver mindre tvätt och rengöring, eftersom det kan vara ganska svårt att upptäcka smuts och lera.

Tvåan är svart med 2 bilar tillgängliga medan den tredje mest populära färgen är grön med 1 bilar till salu i Sverige.

Volvo V70 är ett populärt alternativ till Mercedes CLS300

Det finns många alternativ för Mercedes CLS300.

Den bästsäljande executive bil förblir Volvo V70. Den har ett genomsnittligt försäljningspris på 94 800 SEK, och just nu finns det 2 192 av dessa bilar till salu i Sverige.Tvåa är Volvo V90 med 1 789 bilar för närvarande till salu, och slutligen Audi A6 är den 3:e mest populära. Det finns för närvarande 1 388 av dessa bilar till salu i Sverige.