3 begagnade Buick Electra 225 blev prisjämförda

3 begagnade Buick Electra 225 blev prisjämförda

Från Bilweb, kvd.se, riddermarkbil.se och 124 fler

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

autouncle-certified

Priskontrollerat av AutoUncle

Superpris

Bra pris

Marknadspris

Lite dyr

Dyr

Få besked om prissänkningar

Är du ute efter en begagnad Buick Electra 225?

Funderar du på att köpa en begagnad sportbil? Buick Electra 225 har vunnit flera priser för sin design och utmärkta körkomfort. var och en kommer antingen från en onlinemarknadsplats eller en återförsäljarwebbplats. När det gäller att bestämma priset på en begagnad bil finns det fyra huvudfaktorer: år, körsträcka, tillstånd och utrustningsvariant. Medan den dyraste modellen kan kosta runt 399 900 SEK, den billigaste modellen kan kosta så lite som 99 000 SEK.

Sedan eller Cab?

Buick Electra 225 finns i flera kroppstyper, men den mest populära versionen är Sedan. Salong eller sedans har oftast fyra dörrar, och denna kroppstyp är därför populär bland familjer. Sedan var tidigare populärare, men konsumenterna har börjat dras mot kombistilen som har mer plats för bagage.

Ford Mustang är ett populärt alternativ till Buick Electra 225

Även om Buick Electra 225 är den mest sålda bilen i sitt segment är konkurrenter många.

Den bästsäljande sportbil är fortfarande Ford Mustang. Den har ett genomsnittligt försäljningspris på 659 900 SEK, och du kan just nu hitta 414 av dessa bilar till salu i Sverige.Nästa på listan är Mercedes 300 med 178 bilar till salu, och den 3:e mest populära är Ford Mustang GT med 173 bilar till salu.