40 begagnade Alfa Romeo Stelvio blev prisjämförda

40 begagnade Alfa Romeo Stelvio blev prisjämförda

Från citiboard.se, wayke.se, hedinbil.se och 124 fler

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

autouncle-certified

Priskontrollerat av AutoUncle

Superpris

Bra pris

Marknadspris

Lite dyr

Dyr

Få besked om prissänkningar

Köp en begagnad Alfa Romeo Stelvio

Funderar du på att köpa en begagnad SUV? Alfa Romeo Stelvio har vunnit flera priser för sin design och utmärkta körkomfort. samlat från onlinemarknadsplatser och återförsäljarwebbplatser. När det kommer till att bestämma priset på en begagnad bil finns det fyra huvudfaktorer, och dessa är år, körsträcka, tillstånd och utrustningsvariant. Den billigasteAlfa Romeo Stelviokostar så lite som 249 900 SEK, jämfört med den dyraste modellen med en prislapp på 899900 SEK.

Alfa Romeo Stelvio erbjuder enastående bränsleeffektivitet

Den senaste generationen av Alfa Romeo Stelvio har ett genomsnitt på 7 liter per 100/km med bensinI jämförelse med en genomsnittlig SUV som har en förbrukning på 7.4 liter per 100/km.

Vi rekommenderar starkt att du tänker på dina körvanor innan du väljer mellan. Brukar du köra i stan eller på öppna vägar och motorvägar? Hur många mil kör du på en genomsnittlig vecka? Om din bil huvudsakligen används för korta resor eller i staden, skulle det förmodligen passa dig bäst bensin bil.

Å andra sidan, om du kör många mil varje vecka, då passar förmodligen Diesel bäst för dina behov. Observera att vissa länder har förbjudit dieselmotorer med höga utsläpp från städer. AutoUncles urval av Alfa Romeo Stelvio till salu efter bränsletyp:

  • Bensin: 35 bilar - snittpris på 491 376 SEK
  • Diesel: 16 bilar - snittpris på 339 925 SEK

Grå är den bästsäljande färgen

Den bästsäljande färgen är grå, och det finns 14 bilar i den färgen tillgängliga på AutoUncle just nu.

Det fina med grå är att det kräver mindre tvätt och rengöring, eftersom det kan vara ganska svårt att upptäcka smuts och lera.

Den senaste versionen av Alfa Romeo Stelvio kommer i totalt 7 olika nyanser: grå, blå, röd, svart, vit, silver och grön.

Alfa Romeo Stelvios kroppstyp ärSUV

SUV betyder Sport Utility Vehicle. Detta är en av de mest populära typerna av bilar som finns idag. Bilar av den här typen är mångsidiga och har högre körhöjd än traditionella bilar, vilket många föredrar.

Ett populärt alternativ till Volvo XC60 är Alfa Romeo Stelvio

Det finns många alternativ till Alfa Romeo Stelvio.

Den bästsäljande SUV förblir Volvo XC60. Den har ett genomsnittligt försäljningspris på 448 900 SEK, och just nu finns det 3 118 av dessa bilar till salu i Sverige.Volvo XC40 är den 2:a mest populära bilen med 1 149 bilar till salu, och slutligen VW Tiguan är den 3:e mest populära. Det finns för närvarande 956 av dessa bilar till salu i Sverige.

Alla regioner för Alfa Romeo Stelvio

Alla bränsletyper för Alfa Romeo Stelvio

Alla växeltyper för Alfa Romeo Stelvio

Alla fordonstyper för Alfa Romeo Stelvio

Alla variant för Alfa Romeo Stelvio