4 begagnade Chevrolet S10 blev prisjämförda

4 begagnade Chevrolet S10 blev prisjämförda

Från wayke.se, holmgrensbil.se, Blocket och 124 fler

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

autouncle-certified

Priskontrollerat av AutoUncle

Superpris

Bra pris

Marknadspris

Lite dyr

Dyr

Få besked om prissänkningar

Är du ute efter en begagnad Chevrolet S10?

Funderar du på att köpa en begagnad multifunktionsbil? Chevrolet S10 har vunnit flera priser för sin design och utmärkta körkomfort. var och en kommer antingen från en onlinemarknadsplats eller en återförsäljarwebbplats. När det gäller att bestämma priset på en begagnad bil finns det fyra huvudfaktorer: år, körsträcka, tillstånd och utrustningsvariant. Medan den dyraste modellen kan kosta runt 199 000 SEK, den billigaste modellen kan kosta så lite som 34 000 SEK.

Å andra sidan, om du tenderar att samla många mil varje vecka, vi föreslår att du väljer Diesel. Observera att i vissa länder är dieselmotorer med höga utsläpp inte längre tillåtna i vissa städer.

Den mest populära färgen är Blå

Konsumenter föredrar Chevrolet S10 i blå, och det finns för närvarande 1 bilar i den färgen tillgängliga på AutoUncle.

Blått är en vacker färg och en mörkare färg kräver mindre tvätt och rengöring eftersom det kan vara svårt att upptäcka smuts och lera på blå bilar.

Den senaste modellen av Chevrolet S10 kommer i 3 olika färger: blå, grå och vit.

SUV kroppstyp är ett populärt val för Chevrolet S10

SUV är favoritkroppstypen bland förare av Chevrolet S10 SUV står för Sport Utility Vehicle. Av alla bilar på marknaden idag är detta bland de mest populära, och med sin mångsidiga stil och högre åkhöjd än vanligt är det inte svårt att förstå varför.

VW Caddy är ett populärt alternativ till Chevrolet S10

Den amerikanska bilen har flera konkurrenter i samma segment.

Den bästsäljande är fortfarande VW Caddy. Just nu finns det 597 av dessa bilar tillgängliga i Sverige med ett genomsnittligt försäljningspris på 205 000 SEK.Tvåa är VW Transporter med 568 bilar för närvarande till salu, och den 3:e mest populära är Ford Transit med 437 bilar till salu.