2 begagnade Mazda Premacy blev prisjämförda

2 begagnade Mazda Premacy blev prisjämförda

Från riddermarkbil.se, wayke.se, hedinbil.se och 124 fler

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

autouncle-certified

Priskontrollerat av AutoUncle

Superpris

Bra pris

Marknadspris

Lite dyr

Dyr

Få besked om prissänkningar

Köp en begagnad Mazda Premacy

Funderar du på att köpa en begagnad multifunktionsbil? Mazda Premacy har vunnit flera priser för sin design och utmärkta körkomfort. samlat från onlinemarknadsplatser och återförsäljarwebbplatser. När det gäller att bestämma priset på en begagnad bil finns det fyra huvudfaktorer: år, körsträcka, tillstånd och utrustningsvariant. Medan den dyraste modellen kan kosta runt 11 900 SEK, den billigaste modellen kan kosta så lite som 11 900 SEK.

Mazda Premacy finns endast tillgänglig som MPV

Multi-Purpose Vehicle, eller MPV, liknar moderna bussar, vilket gör dem populära bland stora familjer. Detta är den största kroppstypen på marknaden, och den passar bra för alla som behöver ett stort antal sittplatser och utrymme för sitt bagage.

VW Caddy är ett populärt alternativ till Mazda Premacy

Det finns några konkurrenter till den japanska Mazda Premacy.

Den bästsäljande multifunktionsbil förblir VW Caddy. Den har ett genomsnittligt försäljningspris på 205 000 SEK, och just nu finns det 597 av dessa bilar till salu i Sverige.VW Transporter är den 2:a mest populära bilen med 568 bilar till salu, och Ford Transitär den 3:e mest populära bilen med 437 bilar till salu.