10 begagnade Renault Mégane GT Line blev prisjämförda

10 begagnade Renault Mégane GT Line blev prisjämförda

Från citiboard.se, wayke.se, Blocket och 124 fler

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

autouncle-certified

Priskontrollerat av AutoUncle

Superpris

Bra pris

Marknadspris

Lite dyr

Dyr

Få besked om prissänkningar

Begagnad Renault Mégane GT Line

Funderar du på att köpa en begagnad liten till medelstor familjebil? Renault Mégane GT Line har vunnit flera priser för sin design och utmärkta körkomfort. var och en kommer antingen från en onlinemarknadsplats eller en återförsäljarwebbplats. Priset varierar beroende på modell, allt från 158 800 SEK för det billigaste alternativet till 249 900 SEK för den nyaste, mest välutrustade modellen.

Renault Mégane GT Line endast existerar som Kombi

Kombi/stationsbilar är mycket populära på dagens marknad. De kombinerar utmärkta köregenskaper med fördelen av att ha mycket utrymme. Aktiva familjer tenderar att föredra kombi, stadsjeepar eller MPV.

Renault Mégane GT Line erbjuder enastående bränsleeffektivitet

En genomsnittlig liten till medelstor familjebil i Sverige har en förbrukning på 52 liter per 100/km, men den senaste generationen av Renault Mégane GT Line slår genomsnittet med ett genomsnitt på 5,6 liter per 100/km.

Det finns några frågor du bör ställa dig själv när du bestämmer dig för en bränsletyp. Använder du i första hand din bil för att pendla, och är det 35 mil eller mindre åt varje håll? Om du använder din bil korta sträckor eller i staden bör du överväga bensin bil.

Om du ofta kör längre sträckor och gillar att åka på bilresor, vi skulle råda dig att välja Diesel. Observera att i vissa länder är dieselmotorer med höga utsläpp inte längre tillåtna i vissa städer.

Konsumenter föredrar Renault Mégane GT Line i Vit

Den senaste modellen av Renault Mégane GT Line kommer i totalt 5 olika nyanser: vit, svart, grå, röd och silver.

Den mest populära färgen är vit, och AutoUncle har för närvarande 6 bilar i den färgen som anges.

Vit är den bästsäljande färgen, men tänk på att den har vissa nackdelar. För det första har vita bilar en tendens att dra till sig smuts, vilket innebär att du måste tvätta dem regelbundet för att de ska se bäst ut.

Tvåan är svart med 2 bilar tillgängliga medan den tredje mest populära färgen är grå med 1 bilar tillgängliga.

Kia cee'd är ett populärt alternativ till Renault Mégane GT Line

Trots att den franska Renault Mégane GT Line är populär har den flera konkurrenter.

Den bästsäljande liten till medelstor familjebil är fortfarande Kia cee'd. Det finns 2 083 av dessa bilar till salu i Sverige just nu, och det genomsnittliga försäljningspriset är 189 900 SEK.Nästa på listan är VW Golf VII med 1 772 bilar till salu, och slutligen Ford Focus är den 3:e mest populära. Det finns för närvarande 1 434 av dessa bilar till salu i Sverige.