10 begagnade Mercedes 250 blev prisjämförda

10 begagnade Mercedes 250 blev prisjämförda

Från kvd.se, riddermarkbil.se, Blocket och 124 fler

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

autouncle-certified

Priskontrollerat av AutoUncle

Superpris

Bra pris

Marknadspris

Lite dyr

Dyr

Få besked om prissänkningar

Mercedes 250 är den bästsäljande elektrisk liten till medelstor familjebil

Funderar du på att köpa en begagnad liten till medelstor familjebil? Mercedes 250 har vunnit flera priser för sin design och utmärkta körkomfort. samlat från onlinemarknadsplatser och återförsäljarwebbplatser. Priset varierar från 129 900 SEK för den billigaste och äldsta modellen till 538 900 SEK för den nyaste och mest välutrustade modellen.

Mercedes 250 har inte de bästa ekologiska uppgifterna

En typisk liten till medelstor familjebil i Sverige har en förbrukning på 52 liter per 100/km,Den senaste generationen av Mercedes 250 har en förbrukning på 0 liter per /100/km.

Det finns några frågor du bör ställa dig själv när du bestämmer dig för en bränsletyp. Använder du bara din bil för att ta dig till och från jobbet? Är avståndet mindre än ungefär 35 mil åt gången? Om du använder din bil korta sträckor eller i stan rekommenderar vi en elektrisk eller bensin bil.

Å andra sidan, om du kör många mil varje vecka, vi rekommenderar Diesel. Tänk på att dieselmotorer med höga utsläpp har förbjudits att komma in i städer i en rad länder.

En populär kroppstyp för Mercedes 250 är SUV

Mercedes 250 finns i flera kroppstyper, men den mest populära versionen är SUV. SUV står för Sport Utility Vehicle. Av alla bilar på marknaden idag är detta bland de mest populära, och med sin mångsidiga stil och högre åkhöjd än vanligt är det inte svårt att förstå varför.

Kia cee'd är ett populärt alternativ till Mercedes 250

Trots att den tyska Mercedes 250 är mest populära bilen i sitt segment har den flera konkurrenter.

Den bästsäljande liten till medelstor familjebil är fortfarande Kia cee'd. Det finns 2 083 av dessa bilar till salu i Sverige just nu, och det genomsnittliga försäljningspriset är 189 900 SEK.Nummer 2 på listan är VW Golf VII med 1 772 bilar till salu, och den 3:e mest populära är Ford Focus med 1 434 bilar till salu.