24 begagnade Audi TT Roadster blev prisjämförda

24 begagnade Audi TT Roadster blev prisjämförda

Från hedinbil.se, riddermarkbil.se, Blocket och 124 fler

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

autouncle-certified

Priskontrollerat av AutoUncle

Superpris

Bra pris

Marknadspris

Lite dyr

Dyr

Få besked om prissänkningar

Detaljerad information om Audi TT Roadster

Funderar du på att köpa en begagnad sportbil? Audi TT Roadster har vunnit flera priser för sin design och utmärkta körkomfort. samlat från onlinemarknadsplatser och återförsäljarwebbplatser. Priset varierar beroende på modell, allt från 77 800 SEK för det billigaste alternativet till 605 000 SEK för den nyaste, mest välutrustade modellen.

Audi TT Roadsters bränsleeffektivitet är 30% bättre än genomsnittet för liknande bilar

Audi TT Roadster bensin har en förbrukning på 52 liter per 100/kmI jämförelse med en genomsnittlig sportbil som har en förbrukning på 7.4 liter per 100/km.

Vi rekommenderar starkt att du tänker på dina körvanor innan du väljer mellan. Brukar du köra i stan eller på öppna vägar och motorvägar? Hur många mil kör du på en genomsnittlig vecka? Om du gör många korta turer eller tenderar att använda din bil i stan bör du prioritera bensin bil.

Om du vanligtvis kör längre sträckor, då rekommenderar vi Diesel. Det är värt att notera att dieselmotorer med höga utsläpp är förbjudna att komma in i städer i vissa länder.

Konsumenter föredrar Audi TT Roadster i Vit

De flesta föredrarAudi TT Roadster i vit, och just nu kan du hitta 9 bilar i den färgen.

Även om vit är den bästsäljande färgen har den vissa nackdelar. Till exempel är den mer mottaglig för smuts och kräver regelbunden tvätt för att se bäst ut.

Den senaste generationen av Audi TT Roadster finns i 5 olika nyanser: vit, silver, svart, grå och blå.

Audi TT Roadster finns uteslutande i Cab kroppstyp

Om du vill lägga till en ny dimension till körupplevelsen, då är en cabrio eller en cabriolet den perfekta lösningen. De flesta cabriomodeller kan köras året runt nuförtiden, tack vare deras utmärkta huvar och väderutrustning. För att stärka chassit för att kompensera för bristen på tak, appliceras förtjockningsmedel under bilen, vilket gör att cabriolet ofta är tyngre än vanliga bilar.

Ford Mustang är ett populärt alternativ till Audi TT Roadster

Det finns flera alternativ för den tyska bilen.

Den bästsäljande sportbil förblir Ford Mustang. Den har ett genomsnittligt försäljningspris på 659 900 SEK, och just nu finns det 414 av dessa bilar till salu i Sverige.Mercedes 300 är den 2:a mest populära bilen med 178 bilar till salu, och slutligen Ford Mustang GT är den 3:e mest populära. Det finns för närvarande 173 av dessa bilar till salu i Sverige.

Alla bränsletyper för Audi TT Roadster

Alla växeltyper för Audi TT Roadster

Alla fordonstyper för Audi TT Roadster