646 begagnade Volvo V90 CC blev prisjämförda

646 begagnade Volvo V90 CC blev prisjämförda

Från citiboard.se, hedinbil.se, kvd.se och 124 fler

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

autouncle-certified

Priskontrollerat av AutoUncle

Superpris

Bra pris

Marknadspris

Lite dyr

Dyr

Få besked om prissänkningar

Volvo V90 CC är den bästsäljande elektrisk executive bil i Sverige

Volvo V90 CC ger hög körkomfort och designen har fått olika utmärkelser. var och en kommer antingen från en onlinemarknadsplats eller en återförsäljarwebbplats. Priset varierar beroende på modell, allt från 269 900 SEK för det billigaste alternativet till 529 000 SEK för den nyaste, mest välutrustade modellen.

Introducerads 2017, den senaste generationen av Volvo V90 CC, känd som V90 CC finns i följande utrustningsvarianter/trimnivåer:

För att hitta det bästa försäljningspriset är det viktigt att du endast jämför med priser av bilar med en liknande motor och utrustning. Om inte, skulle du kunna komma fram till ett felaktigt beslut angående vilken bil som du vill köpa.

Som ett exempel, utrustningsvarianten vid namn SE har den högsta genomsnittspriset på 392 922 SEK, medan den ekonomivänliga modellen, vid namn Momentum, kostar runt 342 570 SEK på AutoUncle.

Volvo V90 CC erbjuder enastående bränsleeffektivitet

En vanlig executive bil i Sverige har en förbrukning på 52 liter per 100/km, men den senaste generationen av Volvo V90 CC överglänser genomsnittet och har ett genomsnitt på 5,3 liter per 100/km med diesel.

AutoUncles urval av Volvo V90 CC till salu efter bränsletyp:

  • Diesel: 497 bilar - snittpris på 369 431 SEK
  • Bensin: 34 bilar - snittpris på 394 589 SEK

För att välja rätt bränsletyp måste du ställa dig själv följande frågor: Brukar du köra i stan eller på öppna vägar och motorvägar? Hur många mil kör du på en genomsnittlig vecka? Om du gör många korta turer eller mestadels kör i stan rekommenderar vi bensin bil.

Om du ofta kör längre sträckor och gillar att åka på bilresor, då passar förmodligen Diesel bäst för dina behov. Observera att vissa länder har förbjudit dieselmotorer med höga utsläpp från städer.

Volvo V90 CCs kroppstyp ärKombi

Kombi eller stationsbilar är populära på den svenska marknaden eftersom de kombinerar utmärkta köregenskaper med utrymme. Dessa funktioner gör stationsvagnar, stadsjeepar och MPV särskilt populära bland aktiva familjer.

Vit är den bästsäljande färgen

Den senaste versionen av Volvo V90 CC finns i 6 olika färger: vit, grå, svart, blå, silver och brun.

Konsumenter föredrar Volvo V90 CC i vit, och det finns för närvarande 160 bilar i den färgen tillgängliga på AutoUncle.

Vit kan vara den bästsäljande färgen, men den har vissa nackdelar. Till exempel, dess mottaglighet för smuts gör att den kräver regelbunden tvätt för att se bäst ut.

Tvåan är grå med 137 bilar tillgängliga medan den tredje mest populära färgen är svart med 103 bilar tillgängliga.

Volvo V70 är ett populärt alternativ till Volvo V90 CC

Det finns flera möjliga alternativ till Volvo V90 CC.

Den bästsäljande executive bil är fortfarande Volvo V70. Det finns 2 192 av dessa bilar till salu i Sverige just nu, och det genomsnittliga försäljningspriset är 94 800 SEK.Nästa på listan är Volvo V90 med 1 789 bilar till salu, och nummer 3 på listan ärAudi A6 med 1 388 bilar till salu.