3 begagnade Honda Legend blev prisjämförda

3 begagnade Honda Legend blev prisjämförda

Från holmgrensbil.se, Blocket, Bytbil och 124 fler

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

autouncle-certified

Priskontrollerat av AutoUncle

Superpris

Bra pris

Marknadspris

Lite dyr

Dyr

Få besked om prissänkningar

Begagnad Honda Legend

Funderar du på att köpa en begagnad lyxbil? Honda Legend har vunnit flera priser för sin design och utmärkta körkomfort. från olika återförsäljarwebbplatser och online marknadsplatser. När det gäller att bestämma priset på en begagnad bil finns det fyra huvudfaktorer: år, körsträcka, tillstånd och utrustningsvariant. Medan den dyraste modellen kan kosta runt 139 900 SEK, den billigaste modellen kan kosta så lite som 59 900 SEK.

Honda Legends bränsleeffektivitet är 58% bättre än genomsnittet för liknande bilar

En vanlig lyxbil i Sverige har en förbrukning på 52 liter per 100/km, men den senaste generationen av Honda Legend överträffar genomsnittet med ett genomsnitt på 12 liter per 100/km.

Gråär den mest populära färgen

De flesta föredrarHonda Legend i grå, och just nu kan du hitta 2 bilar i den färgen.

Grå är ett utmärkt val eftersom det döljer smuts och lera bra, vilket gör att det inte kräver så mycket tvätt och rengöring.

Den senaste versionen av Honda Legend finns i 3 olika nyanser: grå, silver och grön.

Sedan kroppstyp är ett populärt val för Honda Legend

Sedan är favoritkroppstypen bland förare av Honda Legend Salong eller sedans har oftast fyra dörrar, och denna kroppstyp är därför populär bland familjer. Sedan var tidigare populärare, men konsumenterna har börjat dras mot kombistilen som har mer plats för bagage.

Tesla Model S är ett populärt alternativ till Honda Legend

Den japanska bilen har flera konkurrenter i samma segment.

Den bästsäljande lyxbil är fortfarande Tesla Model S. Det finns 204 av dessa bilar till salu i Sverige just nu, och det genomsnittliga försäljningspriset är 559 000 SEK.Porsche Panamera 4 är den 2:a mest populära bilen med 123 bilar till salu, och nummer 3 på listan ärMercedes S350 med 105 bilar till salu.