5 begagnade Opel GT blev prisjämförda

5 begagnade Opel GT blev prisjämförda

Från citiboard.se, Bytbil, riddermarkbil.se och 124 fler

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

autouncle-certified

Priskontrollerat av AutoUncle

Superpris

Bra pris

Marknadspris

Lite dyr

Dyr

Få besked om prissänkningar

Är du ute efter en begagnad Opel GT?

Funderar du på att köpa en begagnad liten bil? Opel GT har vunnit flera priser för sin design och utmärkta körkomfort. samlat från onlinemarknadsplatser och återförsäljarwebbplatser. Priset varierar beroende på modell, allt från 49 000 SEK för det billigaste alternativet till 149 900 SEK för den nyaste, mest välutrustade modellen.

Opel GT är mer miljövänlig än liknande bilar

En genomsnittlig liten bil i Sverige har en förbrukning på 52 liter per 100/km, men den senaste generationen av Opel GT överglänser genomsnittet med ett genomsnitt på 8,1 liter per 100/km.

Många konsumenter gillar Opel GT i Sedan kroppstyp

Sedan är favoritkroppstypen bland förare av Opel GT Deras design med fyra dörrar gör att salonger och sedaner länge har varit populära bland familjer. Det börjar dock förändras när konsumenterna söker efter modeller med mer bagageutrymme, till exempel bilar i kombistil.

Opel Corsa är ett populärt alternativ till Opel GT

Trots att den tyska Opel GT är populär finns konkurrenter många.

Den bästsäljande liten bil förblir Opel Corsa. För tillfället finns det 591 av dessa bilar till salu i Sverige med ett genomsnittligt försäljningspris på 379 900 SEK.Nästa på listan är VW Polo med 589 bilar till salu, och slutligen Skoda Fabia är den 3:e mest populära. Det finns för närvarande 527 av dessa bilar till salu i Sverige.