18 begagnade Mini Cooper Clubman blev prisjämförda

18 begagnade Mini Cooper Clubman blev prisjämförda

Från citiboard.se, riddermarkbil.se, kvd.se och 124 fler

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

autouncle-certified

Priskontrollerat av AutoUncle

Superpris

Bra pris

Marknadspris

Lite dyr

Dyr

Få besked om prissänkningar

Detaljerad information om Mini Cooper Clubman

Funderar du på att köpa en begagnad liten till medelstor familjebil? Mini Cooper Clubman har vunnit flera priser för sin design och utmärkta körkomfort. var och en kommer antingen från en onlinemarknadsplats eller en återförsäljarwebbplats. När det kommer till att bestämma priset på en begagnad bil finns det fyra huvudfaktorer, och dessa är år, körsträcka, tillstånd och utrustningsvariant. Den billigasteMini Cooper Clubmankostar så lite som 59 000 SEK, jämfört med den dyraste modellen med en prislapp på 365000 SEK.

Mini Cooper Clubman är mer miljövänlig än liknande bilar

En normal liten till medelstor familjebil i Sverige har en förbrukning på 52 liter per 100/km, men den senaste generationen av Mini Cooper Clubman överträffar genomsnittet och har ett genomsnitt på 5 liter per 100/km med bensin.

Din nuvarande körvana är en avgörande faktor när det gäller att välja en bränsletyp. Brukar du köra i stan eller på öppna vägar och motorvägar? Hur många mil kör du på en genomsnittlig vecka? Om du gör många korta turer eller tenderar att använda din bil i stan bör du prioritera bensin bil.

Om du ofta kör längre sträckor och gillar att åka på bilresor, vi rekommenderar Diesel. Observera att i vissa länder är dieselmotorer med höga utsläpp inte längre tillåtna i vissa städer.

Den mest populära färgen är Grön

Den mest populära färgen är grön, och AutoUncle har för närvarande 7 bilar i den färgen som anges.

Den senaste generationen av Mini Cooper Clubman kommer i 8 olika färger: grön, svart, grå, röd, blå, vit, silver och brun.

Mini Cooper Clubman finns uteslutande i Kombi kroppstyp

Kombi eller stationsbilar är populära på den nuvarande marknaden eftersom de erbjuder kombinationen av utmärkta köregenskaper och fördelen med mycket utrymme. Stationcars, stadsjeepar och MPV tenderar att vara populära bland aktiva familjer.

Kia cee'd är ett populärt alternativ till Mini Cooper Clubman

Trots att Mini Cooper Clubman är mest populära bilen i sitt segment har den flera konkurrenter.

Den bästsäljande liten till medelstor familjebil förblir Kia cee'd. Den har ett genomsnittligt försäljningspris på 189 900 SEK, och just nu finns det 2 083 av dessa bilar till salu i Sverige.Den 2:a mest populära bilen är VW Golf VII med 1 772 bilar till salu, och den 3:e mest populära är Ford Focus med 1 434 bilar till salu.

Alla bränsletyper för Mini Cooper Clubman

Alla fordonstyper för Mini Cooper Clubman