5 begagnade Porsche 911 Turbo blev prisjämförda

5 begagnade Porsche 911 Turbo blev prisjämförda

Från hedinbil.se, Bilweb, kvd.se och 124 fler

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

autouncle-certified

Priskontrollerat av AutoUncle

Superpris

Bra pris

Marknadspris

Lite dyr

Dyr

Få besked om prissänkningar

Köp en begagnad Porsche 911 Turbo

Funderar du på att köpa en begagnad sportbil? Porsche 911 Turbo har vunnit flera priser för sin design och utmärkta körkomfort. var och en kommer antingen från en onlinemarknadsplats eller en återförsäljarwebbplats. När det gäller att bestämma priset på en begagnad bil finns det fyra huvudfaktorer: år, körsträcka, tillstånd och utrustningsvariant. Medan den dyraste modellen kan kosta runt 1 199 000 SEK, den billigaste modellen kan kosta så lite som 769 000 SEK.

Porsche 911 Turbo kommer bara i Sportkupé kroppstypen

Porsche 911 Turbo är mer miljövänlig än liknande bilar

En genomsnittlig sportbil i Sverige har en förbrukning på 52 liter per 100/km, men den senaste generationen av Porsche 911 Turbo överglänser genomsnittet med ett genomsnitt på 10 liter per 100/km.

Den mest populära färgen är Svart

Den senaste modellen av Porsche 911 Turbo finns i totalt 4 olika nyanser: svart, blå, grå och lila.

Den mest populära färgen är svart, och AutoUncle har för närvarande 1 bilar i den färgen som anges.

Svart är den bästsäljande färgen, men tänk på att den har vissa nackdelar. Dels är repor och bucklor mer synliga på svarta bilar än på ljusare bilar, och dessutom har de en tendens att bli ganska varma under sommaren.

Den näst mest populära färgen är blå with 1 bilar tillgängliga på AutoUncle, och den tredje mest populära är grå med 1 bilar tillgängliga på AutoUncle.

Ford Mustang är ett populärt alternativ till Porsche 911 Turbo

Det finns många alternativ för Porsche 911 Turbo.

Den bästsäljande är fortfarande Ford Mustang. Det finns 414 av dessa bilar till salu i Sverige just nu, och det genomsnittliga försäljningspriset är 659 900 SEK.Mercedes 300 är den 2:a mest populära bilen med 178 bilar till salu, och den 3:e mest populära är Ford Mustang GT med 173 bilar till salu.