16 begagnade Dodge Caliber blev prisjämförda

16 begagnade Dodge Caliber blev prisjämförda

Från hedinbil.se, Bytbil, Blocket och 124 fler

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

autouncle-certified

Priskontrollerat av AutoUncle

Superpris

Bra pris

Marknadspris

Lite dyr

Dyr

Få besked om prissänkningar

Är du ute efter en begagnad Dodge Caliber?

Funderar du på att köpa en begagnad liten till medelstor familjebil? Dodge Caliber har vunnit flera priser för sin design och utmärkta körkomfort. var och en kommer antingen från en onlinemarknadsplats eller en återförsäljarwebbplats. Priset varierar beroende på modell, allt från 24 500 SEK för det billigaste alternativet till 69 900 SEK för den nyaste, mest välutrustade modellen.

Dodge Caliber finns endast tillgänglig som SUV

Sport Utility Vehicles, eller stadsjeepar, är några av de mest populära bilarna på marknaden idag, tack vare deras mångsidiga stil och förhöjda körhöjd.

Dodge Caliber överträffar liknande bilar i bränsleeffektivitet

En vanlig liten till medelstor familjebil i Sverige har en förbrukning på 52 liter per 100/km, men den senaste generationen av Dodge Caliber slår genomsnittet med ett genomsnitt på 7 liter per 100/km.

Vi rekommenderar starkt att du tänker på dina körvanor innan du väljer mellan. Hur många mil kör du under en vanlig vecka? Tar du många korta resor, eller brukar du köra långa sträckor? Om det är kortare resor kan du överväga bensin bil.

Om du tenderar att köra längre sträckor, då passar förmodligen Diesel bäst för dina behov. Observera att vissa länder har förbjudit dieselmotorer med höga utsläpp från städer.

Konsumenter föredrar Dodge Caliber i Silver

Den senaste generationen av Dodge Caliberfinns i totalt 5 olika färger: silver, svart, blå, röd och orange.

Konsumenter föredrar Dodge Caliber i silver, och det finns för närvarande 4 bilar i den färgen tillgängliga på AutoUncle.

Silver är ett utmärkt val eftersom det döljer smuts och lera bra, vilket gör att det inte kräver så mycket tvätt och rengöring.

Den näst mest populära färgen är svart med 3 tillgängliga bilar, och den tredje är blå med 3 bilar tillgängliga.

Kia cee'd är ett populärt alternativ till Dodge Caliber

Trots att Dodge Caliber är en populär bil finns konkurrenter alternativ.

Den bästsäljande är fortfarande Kia cee'd. Just nu finns det 2 083 av dessa bilar tillgängliga i Sverige med ett genomsnittligt försäljningspris på 189 900 SEK.VW Golf VII är den 2:a mest populära bilen med 1 772 bilar till salu, och slutligen Ford Focus är den 3:e mest populära. Det finns för närvarande 1 434 av dessa bilar till salu i Sverige.

Alla bränsletyper för Dodge Caliber

Alla fordonstyper för Dodge Caliber