7 begagnade Peugeot 406 blev prisjämförda

7 begagnade Peugeot 406 blev prisjämförda

Från holmgrensbil.se, Bilweb, Blocket och 123 fler

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

autouncle-certified

Priskontrollerat av AutoUncle

Superpris

Bra pris

Marknadspris

Lite dyr

Dyr

Få besked om prissänkningar

Detaljerad information om Peugeot 406

Funderar du på att köpa en begagnad medelstor till stor familjebil? Peugeot 406 har vunnit flera priser för sin design och utmärkta körkomfort. från olika återförsäljarwebbplatser och online marknadsplatser. När det kommer till att bestämma priset på en begagnad bil finns det fyra huvudfaktorer, och dessa är år, körsträcka, tillstånd och utrustningsvariant. Den billigastePeugeot 406kostar så lite som 8 000 SEK, jämfört med den dyraste modellen med en prislapp på 32000 SEK.

Peugeot 406 är mer miljövänlig än liknande bilar

Peugeot 406 bensin har en förbrukning på 52 liter per 100/kmI jämförelse med en normal medelstor till stor familjebil som har en förbrukning på 7.4 liter per 100/km.

För att välja rätt bränsletyp måste du ställa dig själv följande frågor: Är din bil främst för pendling, eller brukar du ta den på långa vägresor? Hur många mil kör du i genomsnitt per vecka? Om du gör många korta turer eller mestadels kör i stan rekommenderar vi bensin bil.

Om du vanligtvis kör längre sträckor, vi rekommenderar Diesel. Det är värt att notera att dieselmotorer med höga utsläpp är förbjudna att komma in i städer i vissa länder.

Konsumenter föredrar Peugeot 406 i Grå

Konsumenter föredrar Peugeot 406 i grå, och det finns för närvarande 6 bilar i den färgen tillgängliga på AutoUncle.

Det fina med grå är att det kräver mindre tvätt och rengöring, eftersom det kan vara ganska svårt att upptäcka smuts och lera.

Den senaste versionen av Peugeot 406 finns i 3 olika nyanser: grå, röd och blå.

Peugeot 406 endast existerar som Kombi

Kombi eller stationsbilar är populära på den nuvarande marknaden eftersom de erbjuder kombinationen av utmärkta köregenskaper och fördelen med mycket utrymme. Stationcars, stadsjeepar och MPV tenderar att vara populära bland aktiva familjer.

Ett populärt alternativ till Volvo V60 är Peugeot 406

Det finns flera alternativ för Peugeot 406.

Den bästsäljande är fortfarande Volvo V60. Det finns 2 851 av dessa bilar till salu i Sverige just nu, och det genomsnittliga försäljningspriset är 358 000 SEK.VW Passat är den 2:a mest populära bilen med 1 991 bilar till salu, och nummer 3 på listan ärAudi A4 med 1 103 bilar till salu.