109 begagnade Land Rover Defender blev prisjämförda

109 begagnade Land Rover Defender blev prisjämförda

Från Blocket, wayke.se, Bytbil och 123 fler

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

autouncle-certified

Priskontrollerat av AutoUncle

Superpris

Bra pris

Marknadspris

Lite dyr

Dyr

Få besked om prissänkningar

Letar efter en begagnadLand Rover Defender till ett oslagbart pris?

Funderar du på att köpa en begagnad SUV? Land Rover Defender har vunnit flera priser för sin design och utmärkta körkomfort. från olika återförsäljarwebbplatser och online marknadsplatser. När det gäller att bestämma priset på en begagnad bil finns det fyra huvudfaktorer: år, körsträcka, tillstånd och utrustningsvariant. Medan den dyraste modellen kan kosta runt 999 000 SEK, den billigaste modellen kan kosta så lite som 229 900 SEK.

Land Rover Defender överträffar liknande bilar i bränsleeffektivitet

En vanlig SUV i Sverige har en förbrukning på 52 liter per 100/km, men den senaste generationen av Land Rover Defender överglänser genomsnittet och har ett genomsnitt på 10 liter per 100/km med diesel.

Din nuvarande körvana är en avgörande faktor när det gäller att välja en bränsletyp. Hur långt brukar du köra på en vecka? Är det huvudsakligen korta resor, eller kör du ofta längre sträckor? Om du använder din bil korta sträckor eller i staden bör du överväga bensin bil.

Å andra sidan, om du kör många mil varje vecka, vi skulle råda dig att välja Diesel. Observera att vissa länder har förbjudit dieselmotorer med höga utsläpp från städer.

Land Rover Defender finns endast tillgänglig som SUV

Sport Utility Vehicles, eller stadsjeepar, är några av de mest populära bilarna på marknaden idag, tack vare deras mångsidiga stil och förhöjda körhöjd.

Ett populärt alternativ till Volvo XC60 är Land Rover Defender

Land Rover Defender har flera konkurrenter i samma segment.

Den bästsäljande är fortfarande Volvo XC60. Den har ett genomsnittligt försäljningspris på 448 900 SEK, och du kan just nu hitta 3 118 av dessa bilar till salu i Sverige.Den 2:a mest populära bilen är Volvo XC40 med 1 149 bilar till salu, och den 3:e mest populära är VW Tiguan med 956 bilar till salu.

Alla regioner för Land Rover Defender

Alla bränsletyper för Land Rover Defender

Alla år för Land Rover Defender

Alla växeltyper för Land Rover Defender

Alla fordonstyper för Land Rover Defender

Alla variant för Land Rover Defender