21 begagnade Toyota Land Cruiser blev prisjämförda

21 begagnade Toyota Land Cruiser blev prisjämförda

Från riddermarkbil.se, kvd.se, holmgrensbil.se och 124 fler

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

autouncle-certified

Priskontrollerat av AutoUncle

Superpris

Bra pris

Marknadspris

Lite dyr

Dyr

Få besked om prissänkningar

Detaljerad information om Toyota Land Cruiser

Funderar du på att köpa en begagnad SUV? Toyota Land Cruiser har vunnit flera priser för sin design och utmärkta körkomfort. var och en kommer antingen från en onlinemarknadsplats eller en återförsäljarwebbplats. Priset varierar beroende på modell, allt från 119 800 SEK för det billigaste alternativet till 749 875 SEK för den nyaste, mest välutrustade modellen.

Toyota Land Cruiser endast existerar som SUV

SUV är en förkortning för Sport Utility Vehicle, och detta är lätt en av de mest populära bilarna på marknaden idag. Stilen är mångsidig och körhöjden är högre än traditionella bilar, vilket är ett viktigt försäljningsargument.

Toyota Land Cruiser överträffar liknande bilar i bränsleeffektivitet

Toyota Land Cruiser diesel har en förbrukning på 52 liter per 100/kmI jämförelse med en normal SUV som har en förbrukning på 7.4 liter per 100/km.

För att välja rätt bränsletyp måste du ställa dig själv följande frågor: Hur många mil kör du under en vanlig vecka? Tar du många korta resor, eller brukar du köra långa sträckor? Om du gör många korta turer eller mestadels kör i stan rekommenderar vi bensin bil.

Å andra sidan, om du tenderar att samla många mil varje vecka, vi rekommenderar Diesel. Det är värt att notera att dieselmotorer med höga utsläpp är förbjudna att komma in i städer i vissa länder.

Gråär den mest populära färgen

Den senaste modellen av Toyota Land Cruiser finns i 6 olika färger: grå, silver, svart, vit, brun och blå.

Konsumenter föredrar Toyota Land Cruiser i grå, och det finns för närvarande 8 bilar i den färgen tillgängliga på AutoUncle.

Det fina med grå är att det kräver mindre tvätt och rengöring, eftersom det kan vara ganska svårt att upptäcka smuts och lera.

Den näst mest populära färgen är silver med 7 tillgängliga bilar, och den tredje är svart med 4 bilar tillgängliga.

Ett populärt alternativ till Volvo XC60 är Toyota Land Cruiser

Den japanska bilen har flera konkurrenter i samma segment.

Den bästsäljande förblir Volvo XC60. För tillfället finns det 3 118 av dessa bilar till salu i Sverige med ett genomsnittligt försäljningspris på 448 900 SEK.Volvo XC40 är den 2:a mest populära bilen med 1 149 bilar till salu, och slutligen VW Tiguan är den 3:e mest populära. Det finns för närvarande 956 av dessa bilar till salu i Sverige.

Alla fordonstyper för Toyota Land Cruiser