3 begagnade Maserati GranCabrio blev prisjämförda

3 begagnade Maserati GranCabrio blev prisjämförda

Från Blocket, citiboard.se, riddermarkbil.se och 124 fler

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

autouncle-certified

Priskontrollerat av AutoUncle

Superpris

Bra pris

Marknadspris

Lite dyr

Dyr

Få besked om prissänkningar

Intresserad av att hitta bra erbjudanden på en begagnad Maserati GranCabrio?

Funderar du på att köpa en begagnad sportbil? Maserati GranCabrio har vunnit flera priser för sin design och utmärkta körkomfort. från olika återförsäljarwebbplatser och online marknadsplatser. Priset varierar beroende på modell, allt från 629 000 SEK för det billigaste alternativet till 699 900 SEK för den nyaste, mest välutrustade modellen.

Maserati GranCabrio överträffar liknande bilar i bränsleeffektivitet

En standard sportbil i Sverige har en förbrukning på 52 liter per 100/km, men den senaste generationen av Maserati GranCabrio överträffar genomsnittet och har ett genomsnitt på 15 liter per 100/km med bensin.

Vit är den bästsäljande färgen

Den mest populära färgen är vit, och AutoUncle har för närvarande 3 bilar i den färgen som anges.

Vit är den bästsäljande färgen, men tänk på att den har vissa nackdelar. För det första har vita bilar en tendens att dra till sig smuts, vilket innebär att du måste tvätta dem regelbundet för att de ska se bäst ut.

Den senaste versionen av Maserati GranCabrio finns i 3 olika nyanser: vit, svart och grå.

Maserati GranCabrio endast existerar som Cab

Cabrio och cabriolet är ett utmärkt sätt att lägga till ytterligare en dimension till körupplevelsen. Idag kan de flesta cabrio körs året runt då majoriteten av modellerna har riktigt bra huvar och väderutrustning. Tänk på att cabriolet vanligtvis är tyngre än vanliga bilar. På grund av bristen på tak appliceras förtjockningsmedel under bilen för att stärka chassit.

Ford Mustang är ett populärt alternativ till Maserati GranCabrio

Det finns flera möjliga konkurrenter till Maserati GranCabrio.

Den bästsäljande sportbil förblir Ford Mustang. För tillfället finns det 414 av dessa bilar till salu i Sverige med ett genomsnittligt försäljningspris på 659 900 SEK.Nästa på listan är Mercedes 300 med 178 bilar till salu, och nummer 3 på listan ärFord Mustang GT med 173 bilar till salu.