27 begagnade Mercedes E53 AMG blev prisjämförda

27 begagnade Mercedes E53 AMG blev prisjämförda

Från riddermarkbil.se, Bilweb, citiboard.se och 124 fler

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

autouncle-certified

Priskontrollerat av AutoUncle

Superpris

Bra pris

Marknadspris

Lite dyr

Dyr

Få besked om prissänkningar

Begagnad Mercedes E53 AMG

Funderar du på att köpa en begagnad sportbil? Mercedes E53 AMG har vunnit flera priser för sin design och utmärkta körkomfort. var och en kommer antingen från en onlinemarknadsplats eller en återförsäljarwebbplats. Priset varierar från 619 000 SEK för den billigaste och äldsta modellen till 924 370 SEK för den nyaste och mest välutrustade modellen.

Mercedes E53 AMG erbjuder enastående bränsleeffektivitet

Den senaste generationen av Mercedes E53 AMG har ett genomsnitt på 9 liter per 100/km med bensinI jämförelse med en normal sportbil som har en förbrukning på 7.4 liter per 100/km.

Kombi eller Cab?

Mercedes E53 AMG finns i flera kroppstyper, men den mest populära versionen är Kombi. Kombi eller stationsbilar är populära på den nuvarande marknaden eftersom de erbjuder kombinationen av utmärkta köregenskaper och fördelen med mycket utrymme. Stationcars, stadsjeepar och MPV tenderar att vara populära bland aktiva familjer.

Ett populärt alternativ till Ford Mustang är Mercedes E53 AMG

Det finns många möjliga konkurrenter till den tyska bilen.

Den bästsäljande sportbil är fortfarande Ford Mustang. Den har ett genomsnittligt försäljningspris på 659 900 SEK, och du kan just nu hitta 414 av dessa bilar till salu i Sverige.Nästa på listan är Mercedes 300 med 178 bilar till salu, och slutligen Ford Mustang GT är den 3:e mest populära. Det finns för närvarande 173 av dessa bilar till salu i Sverige.

Alla bränsletyper för Mercedes E53 AMG

Alla växeltyper för Mercedes E53 AMG

Alla variant för Mercedes E53 AMG