13 begagnade Jaguar X-type blev prisjämförda

13 begagnade Jaguar X-type blev prisjämförda

Från holmgrensbil.se, hedinbil.se, Blocket och 124 fler

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

autouncle-certified

Priskontrollerat av AutoUncle

Superpris

Bra pris

Marknadspris

Lite dyr

Dyr

Få besked om prissänkningar

Är du ute efter en begagnad Jaguar X-type?

Funderar du på att köpa en begagnad medelstor till stor familjebil? Jaguar X-type har vunnit flera priser för sin design och utmärkta körkomfort. samlat från onlinemarknadsplatser och återförsäljarwebbplatser. När det gäller att bestämma priset på en begagnad bil finns det fyra huvudfaktorer: år, körsträcka, tillstånd och utrustningsvariant. Medan den dyraste modellen kan kosta runt 64 900 SEK, den billigaste modellen kan kosta så lite som 23 000 SEK.

Jaguar X-types bränsleeffektivitet är 33% bättre än genomsnittet för liknande bilar

Jaguar X-type bensin har ett genomsnitt på 6 liter per 100/km med bensinI jämförelse med en standard medelstor till stor familjebil som har en förbrukning på 7.4 liter per 100/km.

Innan du bestämmer dig för en bränsletyp att köpa rekommenderar vi starkt att du tar dig tid att se över dina nuvarande körvanor. Använder du i första hand din bil för att pendla, och är det 35 mil eller mindre åt varje håll? Om du använder din bil korta sträckor eller i staden bör du överväga bensin bil.

Om du ofta kör längre sträckor och gillar att åka på bilresor, då passar förmodligen Diesel bäst för dina behov. Observera att i vissa länder är dieselmotorer med höga utsläpp inte längre tillåtna i vissa städer.

En populär kroppstyp för Jaguar X-type är Sedan

Jaguar X-type finns i flera kroppstyper, men den mest populära versionen är Sedan. Deras design med fyra dörrar gör att salonger och sedaner länge har varit populära bland familjer. Det börjar dock förändras när konsumenterna söker efter modeller med mer bagageutrymme, till exempel bilar i kombistil.

Blå är den bästsäljande färgen

Den senaste modellen av Jaguar X-type kommer i totalt 7 olika färger: blå, grön, silver, brun, svart, grå och röd.

Konsumenter föredrar Jaguar X-type i blå, och det finns för närvarande 4 bilar i den färgen tillgängliga på AutoUncle.

Blått är en vacker färg, och ju mörkare färgen är, desto mindre tvätt och rengöring behöver bilen, eftersom det kan vara ganska svårt att upptäcka smuts och lera.

Tvåan är grön med 3 bilar tillgängliga medan den tredje mest populära färgen är silver med 2 bilar till salu i Sverige.

Volvo V60 är ett populärt alternativ till Jaguar X-type

Trots att Jaguar X-type är populär har den många konkurrenter.

Den bästsäljande medelstora till stor familjebil är fortfarande Volvo V60. Den har ett genomsnittligt försäljningspris på 358 000 SEK, och du kan just nu hitta 2 851 av dessa bilar till salu i Sverige.Den 2:a mest populära bilen är VW Passat med 1 991 bilar till salu, och den 3:e mest populära är Audi A4 med 1 103 bilar till salu.