10 begagnade Renault Grand Espace blev prisjämförda

10 begagnade Renault Grand Espace blev prisjämförda

Från kvd.se, holmgrensbil.se, Bytbil och 124 fler

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

autouncle-certified

Priskontrollerat av AutoUncle

Superpris

Bra pris

Marknadspris

Lite dyr

Dyr

Få besked om prissänkningar

Köp en begagnad Renault Grand Espace

Funderar du på att köpa en begagnad multifunktionsbil? Renault Grand Espace har vunnit flera priser för sin design och utmärkta körkomfort. samlat från onlinemarknadsplatser och återförsäljarwebbplatser. Priset varierar beroende på modell, allt från 17 500 SEK för det billigaste alternativet till 89 900 SEK för den nyaste, mest välutrustade modellen.

För att välja rätt bränsletyp måste du ställa dig själv följande frågor: Använder du bara din bil för att ta dig till och från jobbet? Är avståndet mindre än ungefär 35 mil åt gången? Om det är kortare resor kan du överväga bensin bil.

Om du vanligtvis kör längre sträckor, vi rekommenderar Diesel. Observera att vissa länder har förbjudit dieselmotorer med höga utsläpp från städer.

Renault Grand Espace finns uteslutande i MPV kroppstyp

MPV är en förkortning för Multi-Purpose Vehicle. Den här typen av fordon liknar en modern buss för en familj, och det är den största modellen på marknaden, vilket gör den perfekt för alla som behöver inte bara många sittplatser utan också utrymme för bagage.

Folk föredrar Renault Grand Espace i Svart

Den senaste modellen av Renault Grand Espace finns i 3 olika nyanser: svart, silver och grå.

Konsumenter föredrar Renault Grand Espace i svart, och det finns för närvarande 5 bilar i den färgen tillgängliga på AutoUncle.

Svart kan vara den bästsäljande färgen, men den har vissa nackdelar. Till exempel är det lättare att upptäcka repor och bucklor på en svart bil än på ljusare nyanser. Dessutom brukar svarta bilar bli ganska varma under sommaren.

Tvåan är silver med 3 bilar tillgängliga medan den tredje mest populära färgen är grå med 2 bilar till salu i Sverige.

Ett populärt alternativ till VW Caddy är Renault Grand Espace

Det finns många möjliga alternativ till den franska bilen.

Den bästsäljande multifunktionsbil är fortfarande VW Caddy. Det finns 597 av dessa bilar till salu i Sverige just nu, och det genomsnittliga försäljningspriset är 205 000 SEK.Nästa på listan är VW Transporter med 568 bilar till salu, och nummer 3 på listan ärFord Transit med 437 bilar till salu.