21 begagnade Mercedes SL350 blev prisjämförda

21 begagnade Mercedes SL350 blev prisjämförda

Från holmgrensbil.se, hedinbil.se, Bilweb och 124 fler

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

autouncle-certified

Priskontrollerat av AutoUncle

Superpris

Bra pris

Marknadspris

Lite dyr

Dyr

Få besked om prissänkningar

Köp en begagnad Mercedes SL350

Intresserad av tyska Mercedes SL350? samlat från onlinemarknadsplatser och återförsäljarwebbplatser. Priset varierar från 142 500 SEK för den billigaste och äldsta modellen till 499 900 SEK för den nyaste och mest välutrustade modellen.

Mercedes SL350 endast existerar som Cab

Cabrio och cabriolet ger körupplevelsen en ny dimension. Tack vare deras utmärkta huvar och väderutrustning är de flesta modellerna lämpliga för året-runt-användning nuförtiden. Förtjockningsmedel appliceras under bilen för att stärka chassit istället för ett tak, vilket gör att cabriolet har en tendens att vara tyngre än vanliga bilar.

Mercedes SL350 överträffar liknande bilar i bränsleeffektivitet

Den senaste generationen av Mercedes SL350 har ett genomsnitt på 7 liter per 100/km med bensinI jämförelse med en vanlig sportbil som har en förbrukning på 7.4 liter per 100/km.

Svart är den bästsäljande färgen

Den senaste generationen av Mercedes SL350 kommer i totalt 7 olika nyanser: svart, silver, grön, röd, vit, grå och brun.

Den mest populära färgen är svart, och AutoUncle har för närvarande 8 bilar i den färgen som anges.

Svart kan vara den bästsäljande färgen, men den har vissa nackdelar. Till exempel är det lättare att upptäcka repor och bucklor på en svart bil än på ljusare nyanser. Dessutom brukar svarta bilar bli ganska varma under sommaren.

Silverär den näst mest populära färgen med 4 bilar tillgängliga, och grön är den tredje mest populära med 1 bilar tillgängliga.

Ett populärt alternativ till Ford Mustang är Mercedes SL350

Mercedes SL350 har flera konkurrenter i samma segment.

Den bästsäljande sportbil förblir Ford Mustang. För tillfället finns det 414 av dessa bilar till salu i Sverige med ett genomsnittligt försäljningspris på 659 900 SEK.Nummer 2 på listan är Mercedes 300 med 178 bilar till salu, och nummer 3 på listan ärFord Mustang GT med 173 bilar till salu.

Alla bränsletyper för Mercedes SL350

Alla växeltyper för Mercedes SL350

Alla fordonstyper för Mercedes SL350