2 begagnade Infiniti Fx35 blev prisjämförda

2 begagnade Infiniti Fx35 blev prisjämförda

Från kvd.se, holmgrensbil.se, Blocket och 123 fler

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

autouncle-certified

Priskontrollerat av AutoUncle

Superpris

Bra pris

Marknadspris

Lite dyr

Dyr

Få besked om prissänkningar

Köp en begagnad Infiniti Fx35

Funderar du på att köpa en begagnad SUV? Infiniti Fx35 har vunnit flera priser för sin design och utmärkta körkomfort. var och en kommer antingen från en onlinemarknadsplats eller en återförsäljarwebbplats. Priset varierar från 42 900 SEK för den billigaste och äldsta modellen till 199 900 SEK för den nyaste och mest välutrustade modellen.

Infiniti Fx35 är mer miljövänlig än liknande bilar

En normal SUV i Sverige har en förbrukning på 52 liter per 100/km, men den senaste generationen av Infiniti Fx35 överträffar genomsnittet och har ett genomsnitt på 12,4 liter per 100/km med bensin.

Den bästsäljande färgen är Blå

De flesta föredrarInfiniti Fx35 i blå, och just nu kan du hitta 2 bilar i den färgen.

Blå bilar är vackra, och ju mörkare färg desto mindre tvätt och rengöring krävs eftersom smuts och lera kan vara svårt att upptäcka på blå nyanser.

Den senaste generationen av Infiniti Fx35 finns i 2 olika nyanser: blå och grå.

Infiniti Fx35 kommer bara i SUV kroppstypen

Sport Utility Vehicles, eller stadsjeepar, är några av de mest populära bilarna på marknaden idag, tack vare deras mångsidiga stil och förhöjda körhöjd.

Volvo XC60 är ett populärt alternativ till Infiniti Fx35

Även om Infiniti Fx35 är populär är många många.

Den bästsäljande SUV är fortfarande Volvo XC60. Den har ett genomsnittligt försäljningspris på 448 900 SEK, och du kan just nu hitta 3 118 av dessa bilar till salu i Sverige.Den 2:a mest populära bilen är Volvo XC40 med 1 149 bilar till salu, och slutligen VW Tiguan är den 3:e mest populära. Det finns för närvarande 956 av dessa bilar till salu i Sverige.