Alla Chevrolet modeller

Alla Chevrolet modeller

Från hedinbil.se, riddermarkbil.se, holmgrensbil.se och 123 fler

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

autouncle-certified

Priskontrollerat av AutoUncle

Superpris

Bra pris

Marknadspris

Lite dyr

Dyr

Få besked om prissänkningar

Letar efter en begagnadChevrolet C10 till ett oslagbart pris?

Funderar du på att köpa en begagnad SUV? Chevrolet C10 har vunnit flera priser för sin design och utmärkta körkomfort. samlat från onlinemarknadsplatser och återförsäljarwebbplatser. När det gäller att bestämma priset på en begagnad bil finns det fyra huvudfaktorer: år, körsträcka, tillstånd och utrustningsvariant. Medan den dyraste modellen kan kosta runt 379 900 SEK, den billigaste modellen kan kosta så lite som 115 000 SEK.

En populär kroppstyp för Chevrolet C10 är MPV

Chevrolet C10 finns i flera kroppstyper, men den mest populära versionen är MPV. MPV står för Multi-Purpose Vehicle. Det liknar en modern buss för en familj. Detta är den största modellen på marknaden, vilket gör den perfekt för konsumenter som behöver många sittplatser samt utrymme för bagage.

Volvo XC60 är ett populärt alternativ till Chevrolet C10

Trots att den amerikanska Chevrolet C10 är den mest sålda bilen i sitt segment har den några konkurrenter.

Den bästsäljande SUV är fortfarande Volvo XC60. Den har ett genomsnittligt försäljningspris på 448 900 SEK, och du kan just nu hitta 3 118 av dessa bilar till salu i Sverige.Volvo XC40 är den 2:a mest populära bilen med 1 149 bilar till salu, och den 3:e mest populära är VW Tiguan med 956 bilar till salu.