5 begagnade Cadillac Seville blev prisjämförda

5 begagnade Cadillac Seville blev prisjämförda

Från kvd.se, citiboard.se, hedinbil.se och 127 fler

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

autouncle-certified

Priskontrollerat av AutoUncle

Superpris

Bra pris

Marknadspris

Lite dyr

Dyr

Få besked om prissänkningar

Är du ute efter en begagnad Cadillac Seville?

Funderar du på att köpa en begagnad lyxbil? Cadillac Seville har vunnit flera priser för sin design och utmärkta körkomfort. var och en kommer antingen från en onlinemarknadsplats eller en återförsäljarwebbplats. När det kommer till att bestämma priset på en begagnad bil finns det fyra huvudfaktorer, och dessa är år, körsträcka, tillstånd och utrustningsvariant. Den billigasteCadillac Sevillekostar så lite som 60 000 SEK, jämfört med den dyraste modellen med en prislapp på 140000 SEK.

Cadillac Seville överträffar liknande bilar i bränsleeffektivitet

En vanlig lyxbil i Sverige har en förbrukning på 52 liter per 100/km, men slår genomsnittet och har ett genomsnitt på 14 liter per 100/km med bensin.

Konsumenter föredrar Cadillac Seville i Grå

Den mest populära färgen är grå, och AutoUncle har för närvarande 1 bilar i den färgen som anges.

Smuts och lera kan vara svårt att upptäcka på grå bilar, vilket gör att bilar i denna färg generellt kräver mindre tvätt och rengöring.

Den senaste modellen av Cadillac Seville finns i 2 olika nyanser: grå och gul.

Cadillac Seville endast existerar som Sedan

Deras design med fyra dörrar gör att salonger och sedaner länge har varit populära bland familjer. Det börjar dock förändras när konsumenterna söker efter modeller med mer bagageutrymme, till exempel bilar i kombistil.

Tesla Model S är ett populärt alternativ till Cadillac Seville

Cadillac Seville har flera konkurrenter i samma segment.

Den bästsäljande är fortfarande Tesla Model S. Den har ett genomsnittligt försäljningspris på 559 000 SEK, och du kan just nu hitta 204 av dessa bilar till salu i Sverige.Den 2:a mest populära bilen är Porsche Panamera 4 med 123 bilar till salu, och slutligen Mercedes S350 är den 3:e mest populära. Det finns för närvarande 105 av dessa bilar till salu i Sverige.