4 begagnade Buick Le Sabre blev prisjämförda

4 begagnade Buick Le Sabre blev prisjämförda

Från wayke.se, citiboard.se, holmgrensbil.se och 124 fler

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

autouncle-certified

Priskontrollerat av AutoUncle

Superpris

Bra pris

Marknadspris

Lite dyr

Dyr

Få besked om prissänkningar

Buick Le Sabre översikt och historia

Funderar du på att köpa en begagnad executive bil? Buick Le Sabre har vunnit flera priser för sin design och utmärkta körkomfort. samlat från onlinemarknadsplatser och återförsäljarwebbplatser. När det gäller att bestämma priset på en begagnad bil finns det fyra huvudfaktorer: år, körsträcka, tillstånd och utrustningsvariant. Medan den dyraste modellen kan kosta runt 780 000 SEK, den billigaste modellen kan kosta så lite som 95 000 SEK.

Många konsumenter gillar Buick Le Sabre i Cab kroppstyp

Av Buick Le Sabres olika kroppstyper, Cab är den mest populära. Ett annat fantastiskt sätt att ge körupplevelsen en ny dimension är med en cabrio eller en cabriolet. Nu för tiden har de flesta cabrio-modeller utmärkta huvar och väderutrustning, vilket gör dem lämpliga för körning året runt. Det är värt att notera att cabriolet tenderar att vara tyngre än vanliga bilar på grund av bristen på tak, eftersom förtjockningsmedel appliceras under bilen för att stärka chassit.

Volvo V70 är ett populärt alternativ till Buick Le Sabre

Även om Buick Le Sabre är den mest sålda bilen i sitt segment har den flera konkurrenter.

Den bästsäljande är fortfarande Volvo V70. Den har ett genomsnittligt försäljningspris på 94 800 SEK, och du kan just nu hitta 2 192 av dessa bilar till salu i Sverige.Nästa på listan är Volvo V90 med 1 789 bilar till salu, och den 3:e mest populära är Audi A6 med 1 388 bilar till salu.