12 begagnade Maserati Ghibli blev prisjämförda

12 begagnade Maserati Ghibli blev prisjämförda

Från kvd.se, riddermarkbil.se, citiboard.se och 124 fler

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

autouncle-certified

Priskontrollerat av AutoUncle

Superpris

Bra pris

Marknadspris

Lite dyr

Dyr

Få besked om prissänkningar

Köp en begagnad Maserati Ghibli

Funderar du på att köpa en begagnad executive bil? Maserati Ghibli har vunnit flera priser för sin design och utmärkta körkomfort. var och en kommer antingen från en onlinemarknadsplats eller en återförsäljarwebbplats. När det kommer till att bestämma priset på en begagnad bil finns det fyra huvudfaktorer, och dessa är år, körsträcka, tillstånd och utrustningsvariant. Den billigasteMaserati Ghiblikostar så lite som 344 900 SEK, jämfört med den dyraste modellen med en prislapp på 695000 SEK.

Maserati Ghibli är mer miljövänlig än liknande bilar

Maserati Ghibli bensin har ett genomsnitt på 11 liter per 100/km med bensinI jämförelse med en standard executive bil som har en förbrukning på 7.4 liter per 100/km.

Innan du bestämmer dig för en bränsletyp att köpa rekommenderar vi starkt att du tar dig tid att se över dina nuvarande körvanor. Använder du i första hand din bil för att pendla, och är det 35 mil eller mindre åt varje håll? Om din bil huvudsakligen används för korta resor eller i staden, skulle det förmodligen passa dig bäst bensin bil.

Men om du har en tendens att köra många mil, då rekommenderar vi Diesel. Observera att vissa länder har förbjudit dieselmotorer med höga utsläpp från städer.

Maserati Ghiblis kroppstyp ärSportkupé

Den bästsäljande färgen är Svart

Den senaste versionen av Maserati Ghibli kommer i 4 olika färger: svart, vit, grå och brun.

De flesta föredrarMaserati Ghibli i svart, och just nu kan du hitta 6 bilar i den färgen.

Svart är den bästsäljande färgen, men tänk på att den har vissa nackdelar. Dels är repor och bucklor mer synliga på svarta bilar än på ljusare bilar, och dessutom har de en tendens att bli ganska varma under sommaren.

Vitär den näst mest populära färgen med 4 bilar tillgängliga, och grå är den tredje mest populära med 3 bilar tillgängliga.

Ett populärt alternativ till Volvo V70 är Maserati Ghibli

Trots att Maserati Ghibli är en populär bil har den många konkurrenter.

Den bästsäljande executive bil är fortfarande Volvo V70. Just nu finns det 2 192 av dessa bilar tillgängliga i Sverige med ett genomsnittligt försäljningspris på 94 800 SEK.Nästa på listan är Volvo V90 med 1 789 bilar till salu, och Audi A6är den 3:e mest populära bilen med 1 388 bilar till salu.