9 begagnade Alfa Romeo Crosswagon blev prisjämförda

9 begagnade Alfa Romeo Crosswagon blev prisjämförda

Från Blocket, wayke.se, holmgrensbil.se och 124 fler

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

autouncle-certified

Priskontrollerat av AutoUncle

Superpris

Bra pris

Marknadspris

Lite dyr

Dyr

Få besked om prissänkningar

Intresserad av att hitta bra erbjudanden på en begagnad Alfa Romeo Crosswagon?

Funderar du på att köpa en begagnad medelstor till stor familjebil? Alfa Romeo Crosswagon har vunnit flera priser för sin design och utmärkta körkomfort. var och en kommer antingen från en onlinemarknadsplats eller en återförsäljarwebbplats. När det gäller att bestämma priset på en begagnad bil finns det fyra huvudfaktorer: år, körsträcka, tillstånd och utrustningsvariant. Medan den dyraste modellen kan kosta runt 579 900 SEK, den billigaste modellen kan kosta så lite som 35 000 SEK.

Alfa Romeo Crosswagon kommer bara i Kombi kroppstypen

Kombi eller stationsbilar är populära på den nuvarande marknaden eftersom de erbjuder kombinationen av utmärkta köregenskaper och fördelen med mycket utrymme. Stationcars, stadsjeepar och MPV tenderar att vara populära bland aktiva familjer.

Vi rekommenderar starkt att du tänker på dina körvanor innan du väljer mellan. Hur många mil kör du under en vanlig vecka? Tar du många korta resor, eller brukar du köra långa sträckor? Om din bil huvudsakligen används för korta resor eller i staden, skulle det förmodligen passa dig bäst bensin bil.

Om du vanligtvis kör längre sträckor, vi föreslår att du väljer Diesel. Observera att vissa länder har förbjudit dieselmotorer med höga utsläpp från städer.

Konsumenter föredrar Alfa Romeo Crosswagon i Svart

Den senaste versionen av Alfa Romeo Crosswagon kommer i totalt 4 olika färger: svart, blå, röd och silver.

Konsumenter föredrar Alfa Romeo Crosswagon i svart, och det finns för närvarande 2 bilar i den färgen tillgängliga på AutoUncle.

Svart kan vara den bästsäljande färgen, men den har vissa nackdelar. Till exempel är det lättare att upptäcka repor och bucklor på en svart bil än på ljusare nyanser. Dessutom brukar svarta bilar bli ganska varma under sommaren.

Den näst mest populära färgen är blå med 2 tillgängliga bilar, och den tredje är röd med 2 bilar tillgängliga.

Volvo V60 är ett populärt alternativ till Alfa Romeo Crosswagon

Den italienska bilen har flera konkurrenter i samma segment.

Den bästsäljande medelstora till stor familjebil förblir Volvo V60. För tillfället finns det 2 851 av dessa bilar till salu i Sverige med ett genomsnittligt försäljningspris på 358 000 SEK.Nummer 2 på listan är VW Passat med 1 991 bilar till salu, och slutligen Audi A4 är den 3:e mest populära. Det finns för närvarande 1 103 av dessa bilar till salu i Sverige.